Lirik Pendhoza - Pokemon (Pokoke Move On)

gambar Pendhoza Pokemon (Pokoke Move On) (feat. Apsari Barbie) image

Lirik "Pokemon (Pokoke Move On)" dari Pendhoza ini dipublikasikan pada tanggal 3 September 2016 oleh admin. Lagu ini masih berupa single.

 

Lirik Lagu Pokemon (Pokoke Move On)

mas aku njaluk sing gede pangapuramu
sejatine aku isih tresno awakmu
tak akoni pancene aku sing kleru
ojo lungo kangmas, pancen aku sing salah

cukup semene wae anggonku ngerasake
ngerasake sliramu sing malah nyepeleke
jare tresno aku kok aku mbok sio-sio
polah sak penakmu gawe atiku tambah gelo

kangmas dudu atiku gawe gelo atimu
pancen iki salahku, aku sing ninggal awakmu
netes weluh iki mergo kangen marang kowe
opo kowe ngerasake opo sing tak rasakke

duh dek aku wes lali
nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
sori aku ra sudi

aduh deh aku wes loro
tak ikhlasno mugo ati uwis gelo
timbang aku gejeron mendingan aku move on
pokemon pokoke move on

ati iki isih tresno marang sliramu
jembarno pangapuramu kanggo awakku
snajan dirimu bacut cidro lan kejeron
kangmas mbok balio neng aku, kowe ojo move on

neng ati rasane nyesek soyo tenanan
anggonku ngerasake nganti koyo uwong edan
saben mbengin yawang fotomu dadi kelingan
nalikane aku ro kowe foto selfie bebarengan

getun ati iki yen uwes ngapusi
salahmu dewe mergo kowe sing njalari
pancen salah tak akoni aku salah
uwes gawe loro wes gawe uripku bubrah

duh dek aku wes lali
nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
sori aku ra sudi

aduh deh aku wes loro
tak ikhlasno mergo ati uwis gelo
timbang aku gejeron mendingan aku move on
pokemon pokoke move on

duh dek aku wes lali
nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
sori aku ra sudi

aduh deh aku wes loro
tak ikhlasno mugo ati uwis gelo
timbang aku gejeron mendingan aku move on
pokemon pokoke move on

 



Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *