Lirik Arif Citenx - Paijo

gambar Arif Citenx Paijo image

Lirik "Paijo" dari Arif Citenx ini dipublikasikan pada tanggal 28 Desember 2015 oleh admin. Lagu ini diciptakan sendiri oleh Arif Citenx dan masih berupa single yang didistribusikan oleh label Reny Music.

 

Lirik Lagu Paijo

biyen biyene ra neko-neko
naliko urip ono ndeso
aku ra ngiro saiki wes bedo
serto kelakon urip nang londo

wes ora eling karo asale
bareng wes kenal mrono mrene
wes gelem ngombe, ilang keluguanmu
terkontaminasi pergaulane

paijo saiki dadi wong londo
ra ngerti boso, wes lali adate jowo
paijo saiki ra doyan sego
mangane keju, ombenane brendi ciu

biyen sobo neng mesjid saiki sobo diskotik
wes lali-lalian pengaruh bule amsterdam

biyen biyene ra neko-neko
naliko urip ono ndeso
aku ra ngiro saiki wes bedo
serto kelakon urip nang londo

wes ora eling karo asale
bareng wes kenal mrono mrene
wes gelem ngombe, ilang keluguanmu
terkontaminasi pergaulane

paijo saiki dadi wong londo
ra ngerti boso, wes lali adate jowo
paijo saiki ra doyan sego
mangane keju, ombenane brendi ciu

paijo saiki dadi wong londo
ra ngerti boso, wes lali adate jowo
paijo saiki ra doyan sego
mangane keju, ombenane brendi ciu

biyen sobo neng mesjid saiki sobo diskotik
wes lali-lalian pengaruh bule amsterdam
biyen sobo neng mesjid saiki sobo diskotik
wes lali-lalian pengaruh bule amsterdam

 



Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *