Lirik Bayu G2B - Astuti

Lirik Lagu Bayu G2B Astuti

Lirik "Astuti" dari Bayu G2B ini dipublikasikan pada tanggal 3 Maret 2018 (3 tahun yang lalu) dan diciptakan sendiri oleh Bayu G2b.

Belum ada info detil tentang single ini. Sebelumnya, lagu ini pernah dibawakan oleh Via Vallen.

Berikut cuplikan syair nyanyian / teks dari lagunya: "mergo aku kalah rupo, aku kalah bondo saiki kowe lungo ninggalke awakku ngopo kowe tego, jarene kowe setio jebul mung kecu, dasare astuti mergo aku kalah rupo, aku kalah bondo saiki kowe lungo ninggalke awakku ngopo kowe tego, jarene kowe setio jebul mung kecu, dasare astuti, asli tukang tipu wong wedok jaman saiki uwes podo".

Single lainnya dari Bayu G2B di antaranya Piye Kabarmu Mantan, Menjemput Rejeki, Tanpa Restu, Kesuwen Jomblo, dan Golek Bolo Tambah Konco (feat. Ardrian).

 
 

Lirik Lagu Astuti

mergo aku kalah rupo, aku kalah bondo
saiki kowe lungo ninggalke awakku
ngopo kowe tego, jarene kowe setio
jebul mung kecu, dasare astuti

mergo aku kalah rupo, aku kalah bondo
saiki kowe lungo ninggalke awakku
ngopo kowe tego, jarene kowe setio
jebul mung kecu, dasare astuti, asli tukang tipu

wong wedok jaman saiki uwes podo pinter
wes iso mendakke motor karo setang bunder
senengane pendak bengi dijak muter-muter
mangkat dugem muleh muleh uwis podo kluwer

iki critane cah enom model jaman saiki
nek pacaran uwes ra tau jenenge nganggo ati
sing penting metu duwite karo gelem ngragati
rupo ra mbejaji mesti wes akeh sing nggoleki

witing tresno jalaran soko kulino
ojo mung ngumbar tresno, mergo kepingin bondo
iki pengalamane uripku, ditipu karo mantan pancarku
jare dekne sayang karo aku, mergo kalah bondo kowe mlayu

mergo aku kalah rupo, aku kalah bondo
saiki kowe lungo ninggalke awakku
ngopo kowe tego, jarene kowe setio
jebul mung kecu, dasare astuti

senadyan aku mung nduwe motor rudo loro
sandanganku ndeso ora koyo wong kutho
nanging kabeh tak entokke mergo aku kerjo
ora sitik sitik njaluk bondone wong tuo

ra popo saiki kowe ninggal aku lungo
siso siso tresnamu bakal tetap tak jogo
ora sak lawase wong urip kuwi ning ngisor
yen pancen wayahe mesti ngerasakke penake

duwe paras ayu senengane kok ngeju
opo ra eman karo awakmu
aku ra bakal nguber welasmu
senadyan rentet tangismu kanggo sliramu

dasare kowe kimcil, sifatmu pancen labil
mikirke kowe nggawe rusak pikiran
atiku wis tatu mergo dapurmu
cukup sepisan kenal karo awakmu

mergo aku kalah rupo, aku kalah bondo
saiki kowe lungo ninggalke awakku
ngopo kowe tego, jarene kowe setio
jebul mung keju, dasare astuti

mergo aku kalah rupo, aku kalah bondo
saiki kowe lungo ninggalke awakku
ngopo kowe tego, jarene kowe setio
jebul mung keju, dasare astuti

 
 
 

Video Klip

Oke, berikut ini adalah video klip dari lagu "Astuti" yang dinyanyikan oleh Bayu G2B. Video ini berasal dari Youtube dimana hak cipta adalah milik Youtube dan/atau pemilik video yang bersangkutan. Selamat menikmati!

 

FAQ

Siapakah yang menciptakan single Astuti?

Yang menciptakan adalah Bayu G2b.

Siapakah yang mempopulerkan lagu Astuti?

Yang mempopulerkan adalah Via Vallen.

Penutup

OK Google, sekedar pemberitahuan, kami tidak menyediakan download MP3 dari lagu di atas. Untuk konten lain di situs ini yang masih berhubungan, berikut daftar tema-tema yang berkaitan: , ,