Lirik Bayu G2B - Jane Kowe Iki Sopo

Lirik Lagu Bayu G2B Jane Kowe Iki Sopo

Lirik "Jane Kowe Iki Sopo" dari Bayu G2B ini dipublikasikan pada tanggal 12 October 2018 (3 tahun yang lalu).

Belum ada info detil tentang single ini.

Berikut cuplikan syair nyanyian / teks dari lagunya: "jane kowe iki sopo jane kowe iki sopo jane kowe iki sopo jane kowe iki sopo jane kowe iki sopo opo pantes disebut menungso uripmu ngelakoni duso kowe ki sopo jane kowe iki sopo utek koplak menang bondo eling kowe ki wong ndeso kowe ki sopo elinge su sopo kowe mangan wae njaluk kancane ngalor".

Single lainnya dari Bayu G2B di antaranya Piye Kabarmu Mantan, Menjemput Rejeki, Tanpa Restu, Kesuwen Jomblo, dan Golek Bolo Tambah Konco (feat. Ardrian).

 
 

Lirik Lagu Jane Kowe Iki Sopo

jane kowe iki sopo
jane kowe iki sopo
jane kowe iki sopo
jane kowe iki sopo

jane kowe iki sopo
opo pantes disebut menungso
uripmu ngelakoni duso
kowe ki sopo

jane kowe iki sopo
utek koplak menang bondo
eling kowe ki wong ndeso
kowe ki sopo

elinge su sopo kowe
mangan wae njaluk kancane
ngalor ngidul yo mung nggandul
ngertio ngono kowe tak gajul

akeh janji kabeh isine ngapusi
kokehan omong isine mung kosong
barang saiki kowe lungguh kepenak
pancen dasare watak kerjaane gur manak

tanda tanganan nganggo itungan
diajak rembukan njaluk karaokean
dikon rapat malah do minggat
urusan dum-duman podo rebutan

kowe kepilih mergo kowe ngobral janji
sebabe kowe nganggo sistem demotai
sopo sing wani nduwiti mestine dadi
lagi ngono wae kowe kok kemaki

jane kowe iki sopo, jane kowe iki sopo
jane kowe iki sopo, jane kowe iki sopo

jane kowe iki sopo, opo pantes disebut menungso
uripmu ngelakoni duso, kowe ki sopo
jane kowe iki sopo, utek koplak menang bondo
eling kowe ki wong ndeso, kowe ki sopo

elingen disik anggonmu mbribik
sampek tak pikir kowe keturunan jangkrik
masang gambar pendak pengkolan
pating temempel turutono ning dalan

rupamu majang pisan ning wit witan
ra bedo karo munyuk podo penekan
jane kowe iki waras opo edan
ngisin ngisinke awakmu dewe ra nggo aturan

nggur ngelingke kanggo sedulur
ngati-ati ono kethek musiman do ngelantur
mangkring ning wit witan semebar ning perumahan
pating cruwet marake ndase mumet

sing apik jumlahe ora sepiro
bakal kegowo … akeh sing olo
iki sing jenenge jaman goro goro dunyo
akhire kabeh janjine koyo telo, jane kowe iki sopo

jowo mbeling, jowo mbeling
senajan mbeling nanging isih eling

jane kowe iki sopo, opo pantes disebut menungso
uripmu ngelakoni duso, kowe ki sopo
jane kowe iki sopo, utek koplak menang bondo
eling kowe ki wong ndeso, kowe ki sopo

jane kowe iki sopo, opo pantes disebut menungso
uripmu ngelakoni duso, kowe ki sopo
jane kowe iki sopo, utek koplak menang bondo
eling kowe ki wong ndeso, kowe ki sopo

 
 
 

Video Klip

Oke, berikut ini adalah video klip dari lagu "Jane Kowe Iki Sopo" yang dinyanyikan oleh Bayu G2B. Video ini berasal dari Youtube dimana hak cipta adalah milik Youtube dan/atau pemilik video yang bersangkutan. Selamat menikmati!

 

Penutup

OK Google, sekedar pemberitahuan, kami tidak menyediakan download MP3 dari lagu di atas. Untuk konten lain di situs ini yang masih berhubungan, berikut daftar tema-tema yang berkaitan: , ,