Lirik Bayu G2B - Tresno Sing Kepending (RaJodo 3)

Lirik Lagu Bayu G2B Tresno Sing Kepending (RaJodo 3)

Lirik "Tresno Sing Kepending (RaJodo 3)" dari Bayu G2B ini dipublikasikan pada tanggal 2 Juni 2018 (3 tahun yang lalu) dan diciptakan sendiri oleh Bayu G2b.

Belum ada info detil tentang single ini.

Berikut cuplikan syair nyanyian / teks dari lagunya: "padang jinggrang sinar rembulan ngelingke koe sing tak sayang janjimu tak eling senadyan tresnoku mbok pending kowe ngekon aku tuk sabar menunggumu ngenteni restune wong tuwomu bakale tak tompo nganti sak ikhlase ati yen pancen nyatane tresnoku ra direstui karo wong tuwomu sing wes nduwe calon mantu liyane awakku, aku kudu nrimo seandyan ati".

Single lainnya dari Bayu G2B di antaranya Piye Kabarmu Mantan, Menjemput Rejeki, Tanpa Restu, Kesuwen Jomblo, dan Golek Bolo Tambah Konco (feat. Ardrian).

 
 

Lirik Lagu Tresno Sing Kepending (RaJodo 3)

padang jinggrang sinar rembulan
ngelingke koe sing tak sayang
janjimu tak eling senadyan tresnoku mbok pending

kowe ngekon aku tuk sabar menunggumu
ngenteni restune wong tuwomu

bakale tak tompo nganti sak ikhlase ati
yen pancen nyatane tresnoku ra direstui
karo wong tuwomu sing wes nduwe calon mantu
liyane awakku, aku kudu nrimo
seandyan ati kuciwo, batin iki kesikso
nanging tresno iki bakal tetep tak jogo
mung kanggo awakmu kabeh tak pasrahke
ing cepet lambate wektu

padang jinggrang sinar rembulan
ngelingke koe sing tak sayang
janjimu tak eling senadyan tresnoku mbok pending

kowe ngekon aku tuk sabar menunggumu
ngenteni restune wong tuwomu

ono paribasan tresno ra kudu nduweni
koyo tresnone dewe sing raiso nyawiji
nanging kabeh kuwi wes tak pendem nang njero ati
seandyan banyu motoku deres netes ning pipi
ibarat kowe lintang, aku dadi rembulan
bakal tak sinari nganti tekan akhire zaman
selama bumi masih berputar
cintaku padamu selamanya tak akan pudar

tak cubo ngikhlaske kepergianmu
senadyan kowe wes nggawe remuk atiku
mugo kowe iso urip mulyo
karo calon pendampingmu
pilihane wong tuwomu

padang jinggrang sinar rembulan
ngelingke koe sing tak sayang
janjimu tak eling senadyan tresnoku mbok pending

kowe ngekon aku tuk sabar menunggumu
ngenteni restune wong tuwomu

tak cubo ngikhlaske kepergianmu
senadyan kowe wes nggawe remuk atiku
mugo kowe iso urip mulyo
karo calon pendampingmu
pilihane wong tuwomu

padang jinggrang sinar rembulan
ngelingke koe sing tak sayang
janjimu tak eling senadyan tresnoku mbok pending

kowe ngekon aku tuk sabar menunggumu
ngenteni restune wong tuwomu

padang jinggrang sinar rembulan
ngelingke koe sing tak sayang
janjimu tak eling senadyan tresnoku mbok pending

kowe ngekon aku tuk sabar menunggumu
ngenteni restune wong tuwomu

 
 
 

Video Klip

Oke, berikut ini adalah video klip dari lagu "Tresno Sing Kepending (RaJodo 3)" yang dinyanyikan oleh Bayu G2B. Video ini berasal dari Youtube dimana hak cipta adalah milik Youtube dan/atau pemilik video yang bersangkutan. Selamat menikmati!

 

FAQ

Siapakah yang menciptakan single Sing Kepending (RaJodo 3) Tresno?

Yang menciptakan adalah Bayu G2b.

Penutup

OK Google, sekedar pemberitahuan, kami tidak menyediakan download MP3 dari lagu di atas. Untuk konten lain di situs ini yang masih berhubungan, berikut daftar tema-tema yang berkaitan: , ,