Lirik Cak Diqin & Ani Tiara - Kathok & BH

gambar Cak Diqin & Ani Tiara Kathok & BH image

Lirik "Kathok & BH" dari Cak Diqin, Lagu Campursari / Koplo / Dangdut ini dipublikasikan pada tanggal 27 September 2015 oleh admin. Lagu ini masih berupa single.

 

Lirik Lagu Kathok & BH

wis ora usah ngidak omah
dadi bojomu aku wegah
pancen wong lanang ora nggenah
omah omah kepengen bubrah

kresek kuwi kathok'e sopo
ono BH nukokke sopo
ukure karo aku podho
demenan wadhon liyo ho'o

ojo kowe menuduh, aku iki selingkuh
yen ora nyoto weru, ndadekne kisruh
aku iki wong lanang ning kowe banget sayang
kabeh mau sing tuku aku kanggo sliramu ho'o

maaf aku yang salah paham
menuduh kamu papah sayang
tak akan kamu ku ceraikan
ku carikan tambahan yaya

wis ora usah ngidak omah, dadi bojomu aku wegah
pancen wong lanang ora nggenah, omah omah kepengen bubrah
kresek kuwi kathok'e sopo, ono BH nukokke sopo
ukure karo aku podho, demenan wadhon liyo ho'o

ojo kowe menuduh, aku iki selingkuh
yen ora nyoto weru, ndadekne kisruh
aku iki wong lanang ning kowe banget sayang
kabeh mau sing tuku aku kanggo sliramu ho'o

maaf aku yang salah paham, menuduh kamu papah sayang
tak akan kamu ku ceraikan, ku carikan tambahan yaya
ku carikan tambahan yaya, ku carikan tambahan ya

 



Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *