Lirik Dimas Tedjo - Batman Ndeso

gambar Dimas Tedjo Batman Ndeso image

Lirik "Batman Ndeso" dari Dimas Tedjo ini dipublikasikan pada tanggal 8 Desember 2015 oleh admin dalam katalog Lagu Campursari / Koplo / Dangdut. Lagu ini masih berupa single yang didistribusikan oleh label SRGK Records.

 

Lirik Lagu Batman Ndeso

aku iki dudu superman
aku iki dudu batman
aku iki mung bocah ndeso
cedak watu adoh rojo yeehaaa

omahku gedheg pinggir kalen
gaweanku mung golek damen
sapiku siji wedhusku telo (campur asu)
warisane wong tuwaku yeeeeaah

senajan urip ning ndeso
nanging atiku lilo
senajan urip rekoso
nanging ora tak keroso
urip nang ndeso

sabendino neng sawah (neng sawah)
macul lan nyebar gabah (nyebar gabah)
nadyan panas ati tetep sumringah

bungah rasaning ati (rasaning ati)
panen wis tekan wanci (wis tekan wanci)
kabeh tonggo dho ngewangi

sapiku siji wedhusku telo (campur asu)
warisane wong tuwaku yeeeeaah

senajan urip ning ndeso nanging atiku lilo
senajan urip rekoso nanging ora tak keroso, urip nang ndeso

sabendino neng sawah (neng sawah), macul lan nyebar gabah (nyebar gabah)
nadyan panas ati tetep sumringah
bungah rasaning ati (rasaning ati), panen wis tekan wanci (wis tekan wanci)
kabeh tonggo dho ngewangi

sapiku siji wedhusku telo (campur asu)
warisane wong tuwaku yeeeeaah

senajan urip ning ndeso nanging atiku lilo
senajan urip rekoso nanging ora tak keroso, urip nang ndeso

sabendino neng sawah (neng sawah), macul lan nyebar gabah (nyebar gabah)
nadyan panas ati tetep sumringah
bungah rasaning ati (rasaning ati), panen wis tekan wanci (wis tekan wanci)
kabeh tonggo dho ngewangi

ora nyono aku ra ngiro, saiki dadi kepolo deso
tak umpamake aku rojo, biso gawe makmure negoro
senajan urip ning ndeso nanging atiku lilo
senajan urip rekoso nanging ora tak keroso, urip nang ndeso

 



Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *