Lirik Endank Soekamti - Maling Kondang

gambar Endank Soekamti Maling Kondang image

Lirik "Maling Kondang" dari Endank Soekamti ini dipublikasikan pada tanggal 26 Januari 2015 oleh admin. Lagu ini ada di dalam album Angka 8 yang didistribusikan oleh label Euforia Records.

 

Lirik Lagu Maling Kondang

pancen asu tumindakmu ora pantes ditiru
njupuk ra ngomong barange uwong kuwi jenenge nyolong
pancen aku rodo mbeling tapi ra gelem maling
senajan kepet tipise dompet aku ra gelem ngepet

maling pitik njaluk digitik
maling hape njaluk disate
maling duit duit negoro ning neroko

paling aman maling hatimu
saben bengi ra iso turu
ngopo wae kelingan aku pancen asu

pancen asu tumindakmu ora pantes ditiru
njupuk ra ngomong barange uwong kuwi jenenge nyolong
pancen aku rodo mbeling tapi ra gelem maling
senajan kepet tipise dompet aku ra gelem nyopet

wong kelangan atine remuk tenan
uripe ra karuan iso edan
sing ra bener malah dadi keblinger
takon 'ro uwong pinter, muter muter muter muter muter terrrr

maling pitik njaluk digitik, maling hape njaluk disate
maling duit duit negoro ning neroko
paling aman maling hatimu, saben bengi ra iso turu
ngopo wae kelingan aku pancen asu

 




Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *