Lirik Eny Sagita - Kasekso Tresno

gambar Eny Sagita Kasekso Tresno image

Lirik "Kasekso Tresno" dari Eny Sagita ini dipublikasikan pada tanggal 14 November 2014 oleh admin dalam katalog Lagu Campursari / Koplo / Dangdut. Lagu ini ada di dalam album Sagita Ngamen 17.

 

Lirik Lagu Kasekso Tresno

pemandian sri tanjung iki biyen tau wes dadi saksi
sliramu lan sliraku ngucapke janji kang suci
nanging kenopo saiki sliramu cidro ing janji
lali opo pancen lali mugo-mugo inggalo bali

kok tego tenan sliramu tansah ninggalke sliraku
ra ngerti suarane batinku sing tansah nangis ing kalbu
aku tansah muji ing gusti moga-mugo inggalo bali
urip sesandingan ati bebrayan trisno kinanti

rungokno tangisku iki pangarep-arepe ati
duh kangmas inggalo bali, ku ngusung trisno sejati
nanging kenopo saiki sliramu cidro ing janji
lali opo pancen lali mugo-mugo inggalo bali

kok tego tenan sliramu tansah ninggalke sliraku
ra ngerti suarane batinku sing tansah nangis ing kalbu
aku tansah muji ing gusti moga-mugo inggalo bali
urip sesandingan ati bebrayan trisno kinanti

rungokno tangisku iki pangarep-arepe ati
duh kangmas inggalo bali, ku ngusung trisno sejati
nanging kenopo saiki sliramu cidro ing janji
lali opo pancen lali mugo-mugo inggalo bali

kok tego tenan sliramu tansah ninggalke sliraku
ra ngerti suarane batinku sing tansah nangis ing kalbu
aku tansah muji ing gusti moga-mugo inggalo bali
urip sesandingan ati bebrayan trisno kinanti

rungokno tangisku iki pangarep-arepe ati
duh kangmas inggalo bali, ku ngusung trisno sejati
duh kangmas inggalo bali, ku ngusung trisno sejati

 



Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *