Lirik Eny Sagita - Ngamen 2 (Versi Rock)

Lirik "Ngamen 2 (Versi Rock)" dari Eny Sagita ini dipublikasikan pada tanggal 21 Desember 2011 (10 tahun yang lalu).

Belum ada info detil tentang single ini.

Berikut cuplikan syair nyanyian / teks dari lagunya: " koyok ngene rasane wong ora duwe / dipendem jero diapit bumi ono kubur iku akeh pandoso / ben no kerasan yen ono kuburan neng akhirat ora ono montor liwat / neng akhirat ora ono eni liwat / onone godo ne moloikat sak sugeh-sugihe wong mesti ono".

Single lainnya dari Eny Sagita di antaranya Amung Siji (feat. Kakung Lintang), Benci Ku Sangka Sayang, Arum Dalu, Sun Akoni, dan Mundur Alon Alon (feat. Alice Arkadewi).

 
 

Lirik Lagu Ngamen 2 (Versi Rock)

mak iki anakmu perawan
wiwit mbiyen ono ing perantauan
melu ngewangi neng kantin sekolahan
telung sasi mak aku urung bayaran

mak dongamu mandhi tenan
dingijabahi marang gusti pengeran
koyok ngene rasane wong ora duwe
nduwe pisan di-ece karo kancane

eling-eling manungso bakale mati
yen wes mati dikubur sanak famili
dipendem jero diapit bumi

ono kubur iku akeh pandoso
ulo kelabang kolojengking podo moro
ono setan membo-membo dadi perawan
ben no kerasan yen ono kuburan

neng akhirat ora ono montor liwat
neng akhirat ora ono eni liwat
neng akhirat ora ono mejo biliard
onone godo ne moloikat

sak sugeh-sugihe wong mesti ono mlarate
sak mlarat-mlarate wong mesti ono celenganne
mangkane golek bojo ojo mandang rupo
rupo elek kuwi yo ora dadi ngopo
mangkane golek bojo ojo mandang bondo
seng penting ora ngenteni warisan morotuwo

kowe pancen keren le koyok bekas pacarku mbiyen
eman-eman tenan kerenmu mung kanggo obralan
obral-obral janji le urung mesti uripmu mulyo
mulo aku wes kondo melu ‘pakmu mulih nang deso
ngiwangi gawe boto, menek kelopo nyeblok bongko

mak iki anakmu perawan
wiwit mbiyen ono ing perantauan
melu ngewangi neng kantin sekolahan
telung sasi mak aku urung bayaran

mak dongamu mandhi tenan
dingijabahi marang gusti pengeran
koyok ngene rasane wong ora duwe
nduwe pisan di-ece karo kancane

eling-eling manungso bakale mati
yen wes mati dikubur sanak famili
dipendem jero diapit bumi

ono kubur iku akeh pandoso
ulo kelabang kolojengking podo moro
ono setan membo-membo dadi perawan
ben no kerasan yen ono kuburan

neng akhirat ora ono montor liwat
neng akhirat ora ono eni liwat
neng akhirat ora ono mejo biliard
onone godo ne moloikat

sak sugeh-sugihe wong mesti ono mlarate
sak mlarat-mlarate wong mesti ono celenganne
mangkane golek bojo ojo mandang rupo
rupo elek kuwi yo ora dadi ngopo
mangkane golek bojo ojo mandang bondo
seng penting ora ngenteni warisan morotuwo

kowe pancen keren le koyok bekas pacarku mbiyen
eman-eman tenan kerenmu mung kanggo obralan
ngobral-obral janji le urung mesti uripmu mulyo
mulo aku wes kondo melu ‘pakmu urip nang deso
ngiwangi gawe boto, menek kelopo nyeblok bongko

 

Penutup

OK Google, sekedar pemberitahuan, kami tidak menyediakan download MP3 dari lagu di atas. Untuk konten lain di situs ini yang masih berhubungan, berikut daftar tema-tema yang berkaitan: , , #