Lirik Eny Sagita - Ora Sido Rabi

Lirik Lagu Eny Sagita Ora Sido Rabi

Lirik "Ora Sido Rabi" dari Eny Sagita ini dipublikasikan pada tanggal 2 Februari 2018 (3 tahun yang lalu) dan diciptakan oleh Ardrian.

Lagu ini ada di dalam album Menthul Music Vol. 3 yang didistribusikan oleh label Eny's Production.

Berikut cuplikan syair nyanyian / teks dari lagunya: "wes suwi aku pengen ngajak rabi awakmu kuwi sing bener tak tresnani basan saiki atiku mbok larani pancen awakmu seneng gawe loro ati aku pengen ngelakoni tresno sing suci marang sliramu sing cocok neng njero ati jebule omonganmu gak iso dipercoyo biyen ngomong tresno saiki aku kon lungo awakmu kuwi mung iso nggawe ndasku ngelu".

Single lainnya dari Eny Sagita di antaranya Amung Siji (feat. Kakung Lintang), Benci Ku Sangka Sayang, Arum Dalu, Sun Akoni, dan Mundur Alon Alon (feat. Alice Arkadewi).

 
 

Lirik Lagu Ora Sido Rabi

wes suwi aku pengen ngajak rabi
awakmu kuwi sing bener tak tresnani
basan saiki atiku mbok larani
pancen awakmu seneng gawe loro ati

aku pengen ngelakoni tresno sing suci
marang sliramu sing cocok neng njero ati
jebule omonganmu gak iso dipercoyo
biyen ngomong tresno saiki aku kon lungo

awakmu kuwi mung iso nggawe ndasku ngelu
biyen kowe ngomong ora bakal ngelalekke aku
basan saiki awakmu malah sing mundur
atiku rasane saiki dadi tambah ajur

wes suwi aku pengen ngajak rabi
awakmu kuwi sing bener tak tresnani
basan saiki atiku mbok larani
pancen awakmu seneng gawe loro ati

cincin sing mbiyen tak tukokne kanggo kowe
malah saiki kabeh kuwi kok balekne
atiku saiki rasane ora karuan
mergo tresnoku iki ora kesampean

ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
mugo wae awakmu iso ngelalekke aku
pancen aku memang dudu jodohmu
mergo wong tuwaku cen ora setuju

yo wis ben aku pancen dudu jodohmu
arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu
atiku saiki rasane koyo wong mati
mergo aku ro awakmu ora sido rabi

penggaweanmu mas wae ora jelas
yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
wong tuwaku terus nekokne kowe
tapi awakku mung iso maringi janji janji janji

cincin sing mbiyen tak tukokne kanggo kowe
malah saiki kabeh kuwi kok balekne
atiku saiki rasane ora karuan
mergo tresnoku iki ora kesampean

ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
mugo wae awakmu iso ngelalekke aku
pancen aku memang dudu jodohmu
mergo wong tuwaku cen ora setuju

yo wis ben aku pancen dudu jodohmu
arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu
atiku saiki rasane koyo wong mati
mergo aku ro awakmu ora sido rabi

penggaweanmu mas wae ora jelas
yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
wong tuwaku terus nekokne kowe
tapi awakku mung iso maringi janji janji janji

 
 
 

Video Klip

Oke, berikut ini adalah video klip dari lagu "Ora Sido Rabi" yang dinyanyikan oleh Eny Sagita. Video ini berasal dari Youtube dimana hak cipta adalah milik Youtube dan/atau pemilik video yang bersangkutan. Selamat menikmati!

 

FAQ

Siapakah yang menciptakan single Sido Rabi Ora?

Yang menciptakan adalah Ardrian.

Label / channel manakah yang merilis / mendistribusikan single Sido Rabi Ora?

Yang merilis / mendistribusikan adalah Eny’s Production.

Penutup

OK Google, sekedar pemberitahuan, kami tidak menyediakan download MP3 dari lagu di atas. Untuk konten lain di situs ini yang masih berhubungan, berikut daftar tema-tema yang berkaitan: , , #