Lirik Eny Sagita - Prei Oplosan

gambar Eny Sagita Prei Oplosan image

Lirik "Prei Oplosan" dari Eny Sagita ini dipublikasikan pada tanggal 1 November 2014 oleh admin dalam katalog Lagu Campursari / Koplo / Dangdut. Lagu ini diciptakan sendiri oleh Eny Sagita dan ada di dalam album OM Scorpio Reggae Djandhut Vol. 2.

 

Lirik Lagu Prei Oplosan

aku ngamen pengen dadi jutawan
tak rewangi ngamen turut prapatan
aku ngamen kawet isik perawan
tapi ngamen ora nganggo oplosan

timbang ngoplos mendingan ha'e ha'e
timbang ngoplos mendingan ha'e ha'e

tau ngamen ditanggap karo bayan
ditawani mlebu dapur rekaman
bareng aku uwis dadi jutawan
digarai ben'no kenek tuntutan

biyen ngamen nang dalan, ora tau sandalan
ora butuh oplosan, ora wedi tuntutan
oplosan banyu syetan, yen mbok ombe klesetan
yen kowe pengen aman prei ngombe oplosan

timbang ngoplos mendingan ha'e ha'e
timbang ngoplos mendingan ha'e ha'e

aku ngamen pengen dadi jutawan
tak rewangi ngamen turut prapatan
aku ngamen kawet isik perawan
tapi ngamen ora nganggo oplosan

timbang ngoplos mendingan ha'e ha'e
timbang ngoplos mendingan ha'e ha'e

tau ngamen ditanggap karo bayan
ditawani mlebu dapur rekaman
bareng aku uwis dadi jutawan
digarai ben'no kenek tuntutan

biyen ngamen nang dalan, ora tau sandalan
ora butuh oplosan, ora wedi tuntutan
oplosan banyu syetan, yen mbok ombe klesetan
yen kowe pengen aman prei ngombe oplosan

timbang ngoplos mendingan ha'e ha'e
timbang ngoplos mendingan ha'e ha'e

aku ngamen pengen dadi jutawan
tak rewangi ngamen turut prapatan
aku ngamen kawet isik perawan
tapi ngamen ora nganggo oplosan

timbang ngoplos mendingan ha'e ha'e
timbang ngoplos mendingan ha'e ha'e

tau ngamen ditanggap karo bayan
ditawani mlebu dapur rekaman
bareng aku uwis dadi jutawan
digarai ben'no kenek tuntutan

biyen ngamen nang dalan, ora tau sandalan
ora butuh oplosan, ora wedi tuntutan
oplosan banyu syetan, yen mbok ombe klesetan
yen kowe pengen aman prei ngombe oplosan

 



Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *