Lirik Eric SukirGenk - Pupusing Nelongso

gambar Eric SukirGenk Pupusing Nelongso (feat. Sarah Brilian) image

Lirik "Pupusing Nelongso" dari Sarah Brilian ini dipublikasikan pada tanggal 12 Desember 2015 oleh admin dalam katalog Lagu Campursari / Koplo / Dangdut. Lagu ini diciptakan sendiri oleh Eric SukirGenk dan masih berupa single yang didistribusikan oleh label AINI Record.

 

Lirik Lagu Pupusing Nelongso

kenen opo sifatmu saiki wes bedo
kowe ninggalke aku mentingke wong liyo
opo roso tresnamu saiki wes sirno
koyo lumut ing pinggir segoro

sesek nang njero dodo pancen ngalarake
arep kepiye meneh kowe wong ra nduwe
ojo selak batinmu marang kahananmu
kangmas pupusen roso tresnomu

opo iki sak tenane takdirku seng njawabke
sliramu bedo ati bedo lambe
wes kadung mati rosoku kangmas rungokno tangisku
becike kowe lungo soko uripku

paribasan ngranggeh lintang ning angkoso
kowe tego gawe loro marang tresno
iki wes dalanku, pilihane wong tuwaku
sepurane yen gawe loro atimu

sesek nang njero dodo pancen ngalarake
arep kepiye meneh kowe wong ra nduwe
ojo selak batinmu marang kahananmu
kangmas pupusen roso tresnomu

opo iki sak tenane takdirku seng njawabke
sliramu bedo ati bedo lambe
wes kadung mati rosoku kangmas rungokno tangisku
becike kowe lungo soko uripku

paribasan ngranggeh lintang ning angkoso
kowe tego gawe loro marang tresno
iki wes dalanku, pilihane wong tuwaku
sepurane yen gawe loro atimu
sepurane yen gawe loro atimu

 



Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *