Lirik Fibri Viola - Bojo Ketikung

gambar Fibri Viola Bojo Ketikung image

Lirik "Bojo Ketikung" dari Fibri Viola ini dipublikasikan pada tanggal 2 September 2015 oleh admin dalam katalog Lagu Campursari / Koplo / Dangdut. Lagu ini ada di dalam album Om Sera Live Ngawi 2015. Sebelumnya, lagu ini pernah dibawakan oleh NDX A.K.A.

 

Lirik Lagu Bojo Ketikung

aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
nganti koe nikung bojone konco dewe

heee koe koncoku sing jarene cs-ku
nanging nyatane neng mburi kok koe koyo pabu
mbribik nikung nyiak bojone konco dewe
ora mikir koncone tumindak sak penake

paitan cangkem lunyu, kau merebut pacarku
tusuk dari belakang ah manaku tau
seakan kau arjuna padahal engkau keju
ra nganggo sopan santun kau dustai diriku

sak tenane atiku loro
nanging aku mencoba ra popo
sak tenane atiku loro
nanging aku kebacot loro

aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
nganti koe nikung bojone konco dewe

a..ku kurang opo, kok koe iso tego
opo ono salah ku teros koe ndikong
aku opo putut ajarno, kok aku kudu lilo
ngrasakno tumindakmu sik ngerugekke awakku

pancen koe konyol, ning utekmu kok protol
pendak ndinone awor ee bojoku tok gondol
tak bisa aku pendam, mana sangup bertahan
neng ngarep kok apikan, neng mburi ko bajingan

sak tenane atiku loro, nanging aku mencoba ra popo
sak tenane atiku loro, nanging aku kebacot loro

aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
nganti koe nikung bojone konco dewe

yo wis sak karepmu, nek ngeneki caramu
yes wis iki dalane, aku mung ikhlas wae
koe mung tak bedani, kok watakmu kemlinthi
pacar teman sendiri, kau anggap permaisuri

gek ndang rumat kono, gek ndang untal kono
mugo iso seneng, awet tekan tuo
sakjane aku nguyu, mikirke tumindakmu
kok koe ngragas banget, ngopeni turahanku

sak tenane atiku loro, nanging aku mencoba ra popo
sak tenane atiku loro, nanging aku kebacot loro

aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimcil liyo sing seneng koe
nganti koe nikung bojone konco dewe

 



Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *