Lirik G2B - Dalan Anyar

Lirik "Dalan Anyar" dari G2B ini dipublikasikan pada tanggal 3 April 2016 (5 tahun yang lalu).

Belum ada info detil tentang single ini.

Berikut cuplikan syair nyanyian / teks dari lagunya: " prasetyamu kui mung kiasan / neng dalan anyar kowe karo sopo / saktenane kowe nganggep aku opo / kelakuanmu ning mburiku jebul koyo pabu / wes sakmene wae cukup kowe nang atiku kembang tebu sing neng sawah nggrudo / ora garing senadyan mongso".

Single lainnya dari G2B di antaranya Syair Kidung Cinta, dan Separuh Atiku.

 
 

Lirik Lagu Dalan Anyar

kembang tebu sing kabur kanginan
saksi bisu sing dadi kenangan
prasetyamu kui mung kiasan
tresnamu saiki wis ilang

neng dalan anyar kowe karo sopo
aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
neng dalan anyar kowe karo sopo
neng kulon terminal kertonegoro ngawi

jare kowe setyo malah nggandeng wong liyo
mlaku ning ngarepku koyo ra nduwe duso
saktenane kowe nganggep aku opo
opo kowe sengojo nggawe atiku loro

opo iki balesan tresnoku dinggo sliramu
nganti kembang tebu dadi seksi bisu
kelakuanmu ning mburiku jebul koyo pabu
wes sakmene wae cukup kowe nang atiku

kembang tebu sing neng sawah nggrudo
ora garing senadyan mongso ketigo
tansah eling jamane semono
neng kulon terminal kertonegoro

neng dalan anyar kowe karo sopo
aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
neng dalan anyar kowe karo sopo
neng kulon terminal kertonegoro ngawi

sayang ngopo kowe tego nglarani aku
nganti aku neteske eluh ning pipiku
kowe nggadeng wong liyo mlaku nang ngarepku
ngopo kowe ra iso njogo perasaanku

dalan anyar terminal kertonegoro ngawi
aku weruh dhewe neng ngarep motoku
gawe loro ati rasane pengen mati
mergo sliramu oooh

neng dalan anyar kowe karo sopo (karo bibikanku)
aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
neng dalan anyar kowe karo sopo (karo gendakanku)
neng kulon terminal kertonegoro (hahaha, konangan aku)

 

Penutup

OK Google, sekedar pemberitahuan, kami tidak menyediakan download MP3 dari lagu di atas. Untuk konten lain di situs ini yang masih berhubungan, berikut daftar tema-tema yang berkaitan: ,