Lirik NDX A.K.A - Bojoku Digondol Bojone

gambar NDX A.K.A Bojoku Digondol Bojone image

Lirik "Bojoku Digondol Bojone" dari NDX A.K.A ini dipublikasikan pada tanggal 12 September 2015 oleh admin. Lagu ini masih berupa single.

 

Lirik Lagu Bojoku Digondol Bojone

pancen ngenese uripku
nduwe pacar kok ngerusak utekku
jare tresno aku, ra mblenjani aku
lananganmu jebule gor pabu

aku ora nyangka wae
nduwe pacar kok malah mumet ndase
ra ono kabare, ora jelas rupane
bojoku digondol bojone

nduwe bojo kowe gur gawe awak semble
aku kudu piye yen ngene kahanane
dituruti ora ngerti kok malah mbagi ati
nggawe aku frustasi marai pengen mati

tur aku yo wegah nek kudu terus ngalah
ndelok kowe polah marai urip dadi bubrah
mbok yo mikir sithik kurang opo awakku
tok gawe aku sutek mergo tekon alamu

aku uwes sabar nganti ngelus dada
nek gur pengen bubar aku yo sumonggo
dasar aku uwes jeleh nyanding terus sliramu
sek pas ra tau ngerteni apa karep ku

pancen ngenese uripku
nduwe pacar kok ngerusak utekku
jare tresno aku, ra mblenjani aku
lananganmu jebule gor pabu

aku ora nyangka wae
nduwe pacar kok malah mumet ndase
ra ono kabare, ora jelas rupane
bojoku digondol bojone

roso kaget rosoku tak nyawang kowe demenan
roso ati nganti njepat dadi ora karuan
kelingan janji-janjimu jebule ora mutu
kok ra nduwe isin awakmu ngapusi aku

opo mergo bojo anyarmu kui sing sugeh bondo
uwes sumeleh nesu we ora kroso
yen pancen dek'e tok pilih aku gur iso lilo
nadyan roso loro teko tetep ra tak rasakno

mugo kabeh iso dadi kesenenganmu
urip penak lan mulyo karo bojo anyarmu
pancen aku ra iso nyenengke kowe nganggo duit
mergo dasare aku wong cilik sek uripe pait

pancen ngenese uripku
nduwe pacar kok ngerusak utekku
jare tresno aku, ra mblenjani aku
lananganmu jebule gor pabu

aku ora nyangka wae
nduwe pacar kok malah mumet ndase
ra ono kabare, ora jelas rupane
bojoku digondol bojone

aku gor iso ndonga nggo apike uripmu
mugo iso bungah karo bojo anyarmu
anggep wae ra tau ono cerito aku karo kowe
senajan opo seng tok due wes tak olehke

nanging lalekke wae apik lan elek awakku
pikirno wae urusan duwe bojo anyarmu
aku uwes luweh mikirke kowe meneh
mending aku sumeh kowe wes heweh heweh

ra perlu tak tangisi pancen iki dalane
aku iso oleh sing luweh apik seko kowe
yo wes cukup semene aku karo awakmu
mesakake bojomu kae gor mangan turahanku

pancen ngenese uripku
nduwe pacar kok ngerusak utekku
jare tresno aku, ra mblenjani aku
lananganmu jebule gor pabu

aku ora nyangka wae
nduwe pacar kok malah mumet ndase
ra ono kabare, ora jelas rupane
bojoku digondol bojone

 



Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *