Lirik NDX A.K.A - Remukan Ati

Lirik "Remukan Ati" dari NDX A.K.A ini dipublikasikan pada tanggal 1 Mei 2016 oleh admin. Lagu ini masih berupa single.

 

Lirik Lagu Remukan Ati

dek rungokno jerit tangise ati iki
nggreges ra karuan, jebul sliramu mblenjanji
dek rasakno loro atiku kepati-pati
yen kelingan janji tresnomu tekane mati

kowe teko nggowo tresno, kowe lungo ninggal loro
tresnomu tak labuh neng segoro

roso sayangku uwis mati, ajur dadi remukan ati
ati ora bakal ngemis welase tresno
aku iso nggawe kowe loro, lorone njarem neng njero dodo
mergo ati wes ilang roso, luwih becik aku lungo

paribasan rogoku tak rewangi ngumboro
jebul lamis tresnomu raiso dipercoyo
pancen bener mbiyen tresnomu sing tak jogo
tatune loro siji ati kuciwo

kowe teko nggowo tresno, kowe lungo ninggal loro
tresnomu tak labuh neng segoro

roso sayangku uwis mati, ajur dadi remukan ati
ati ora bakal ngemis welase tresno
aku iso nggawe kowe loro, lorone njarem neng njero dodo
mergo ati wes ilang roso, luwih becik aku lungo

mas kangmas sepurane yen aku ninggalke
tresno suci sliramu amergo kahanane
mas kangmas lorone atimu tak rungokke
nanging wong tuwoku ra ngijinke

kowe teko nggowo tresno, kowe lungo ninggal loro
tresnomu tak labuh neng segoro

roso sayangku uwis mati, ajur dadi remukan ati
ati ora bakal ngemis welase tresno
aku iso nggawe kowe loro, lorone njarem neng njero dodo
mergo ati wes ilang roso, luwih becik aku lungo

 



Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *