Lirik NDX A.K.A - Talining Asmoro

gambar NDX A.K.A Talining Asmoro image

Lirik "Talining Asmoro" dari NDX A.K.A ini dipublikasikan pada tanggal 16 Agustus 2015 oleh admin. Lagu ini masih berupa single.

 

Lirik Lagu Talining Asmoro

opo salahku nganti kowe ninggalke aku
tanpo sebab alasan dadi karepmu
teganing ati medotke talining asmoro
opo pancen wes ono lanangan liyo

loro ati, atiku loro
tansah soyo keronto-ronto
roso iki tetep jroning dodo
koe uwes bedo

tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
nalikane kowe lungo ninggalke aku
nelongso ku nelongso ati soyo keronto-ronto
koe uwes cidro dadi sumpah setiamu

tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
laraning njero atiku nganti keronto-ronto
kelingan janji-janjimu bakal ngajak neng kayangan
talining asmoro dadi ilang pedot tanpo alesan

doh Gusti paringono hambaMu kesabaran
doh Gusti paringono hambaMu ketabahan
masalah ati seng lagi bubrah saiki
tak percoyo tak hormati jebule kui kabeh ngapusi

tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
nalikane kowe lungo ninggalke aku
nelongso ku nelongso ati soyo keronto-ronto
koe uwes cidro dadi sumpah setiamu

tok kon tumindak seng becik uwes tak lakoni
tok kon tumindak seng apik kui mesti tak taruti
janji setiaku tak gujengi kenceng tekan sak iki
talining asmoro tak tandur sak jroning ati

salah, mungkin aku ra sadar aku salah persepsi
sinambung talining asmoro metune du seko ati
pengorbanan seprene jempalik'an nganti ameh mati
koe seng gawe janji malah koe dewe seng mblenjani

tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
nalikane kowe lungo ninggalke aku
nelongso ku nelongso ati soyo keronto-ronto
koe uwes cidro dadi sumpah setiamu

tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
nalikane kowe lungo ninggalke aku
nelongso ku nelongso ati soyo keronto-ronto
koe uwes cidro dadi sumpah setiamu

 



Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *