Lirik NDX A.K.A - Water Paradise

gambar NDX A.K.A Water Paradise (feat. PJR) [Banyu Surgo Remix] image

Lirik "Water Paradise" dari NDX A.K.A ini dipublikasikan pada tanggal 31 Juli 2016 oleh admin. Lagu ini masih berupa single.

 

Lirik Lagu Water Paradise

yen sedino ora ngombe banyu surgo
awak rasane lungkrah koyo digebuki
pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah hahaha

ayo ngumpul dadi siji, seduluran tekan mati
familia indonesia, jangan lupa bahagia
ayo uwul sak kuate, ndene-ndene ayo ngombe
lalekno masalahmu, mending goyang bareng aku

ojo lali campurane, ben ora pengar ciune
penak mabur nang angkasa dikancani banyu surga
nek kowe rumangsa ndx a.k.a familia
ayo mabuk bareng, dunia milik kita bersama

ora eling perkorone yen lagi mumbul-mumbul
ndem-ndeman ngasi tekan wengi, ra nggagas opo wae

yen sedino ora ngombe banyu pekok
awak rasane lungkrah koyo digebuki
pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

yen sedino ora kambon banyu surgo
malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
uteke dadi mikir bongso perkoro sing ora cetho

tresno kui ora penting, ati cidro loro mikir
ngurusi dapuranmu marai ngelu utekku
dituruti opo wae, njaluk beha tak tumbaske
nek cawet tak nggo dewe, tak ijolke ciu wae

untung wae ati iki gaweane sing kuoso
cubo nek made in chino, remok pas tok tinggal lungo
akeh wedokan nyeraki aku bingung le milihi
nganti senat senut aduh pusing pala berbie

ora eling perkorone yen lagi mumbul-mumbul
ndem-ndeman ngasi tekan wengi, ra nggagas opo wae

yen sedino ora ngombe banyu pekok
awak rasane lungkrah koyo digebuki
pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

yen sedino ora kambon banyu surgo
malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
uteke dadi mikir bongso perkoro sing ora cetho

aku ngombe, kowe ngombe, nek wes penah rasah rese
nek iseh kurang ciune, mending utang gembus wae
jatah premah sak parkire, tambah susu sak asine
rasah nangis mergo tresno, ning sandingmu ono konco

gampang teler pulang kewer, mlakune wes keser-keser
utekku yo melu geser, ndelok dangdut langsung nyawer
teko ngomah balang sapu, bojo nesu aku mlayu
mending aku tuku ciu, ngombe bareng sedulurku

ora eling perkorone yen lagi mumbul-mumbul
ndem-ndeman ngasi tekan wengi, ra nggagas opo wae

yen sedino ora ngombe banyu surgo, awak rasane lungkrah koyo digebuki
pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah
yen sedino ora kambon banyu surgo, malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
uteke dadi mikir bongso perkoro sing ora cetho

 



Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *