Lirik Nella Kharisma - Bojo Ketikung

gambar Nella Kharisma Bojo Ketikung image

Lirik "Bojo Ketikung" dari Nella Kharisma ini dipublikasikan pada tanggal 1 Agustus 2016 oleh admin dalam katalog Lagu Campursari / Koplo / Dangdut. Lagu ini ada di dalam album The Rosta Vol. 14 yang didistribusikan oleh label Aini Records. Sebelumnya, lagu ini pernah dibawakan oleh NDX A.K.A.

 

Lirik Lagu Bojo Ketikung

jangan opo, jangan kangkung
tempe opo, tempe koro
ngopo kok bingong, bojoku ditikong
lapo kok bingung, ra lapo lapo

aku ra nyongko kowe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono lanang liyo sing seneng koe
nganti koe nikung bojone konco dewe

heee kowe koncoku sing jarene cs-ku
nanging nyatane neng mburi kok kowe koyo pabu
mbribik nikung nyiak bojone konco dewe
ora mikir koncone tumindak sak karepe

paitan cangkem lunyu, kau merebut pacarku
tusuk dari belakang ah mana ku tahu
seakan kau arjuna padahal engkau keju
ra nganggo sopan santun kau dustai diriku

sak tenane atiku loro
nanging aku mencoba ra popo
sak tenane atiku loro
nanging aku kebacot loro

aku ra nyongko kowe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono lanang liyo sing seneng kowe
nganti kowe nikung bojone konco dewe

a..ku kurang opo, kok koe iso tego
opo ono salahku terus kowe nikung aku
aku kudu tak ajarno, kok aku kudu lilo
ngrasakno tumindakmu sik ngerugekke awakku

pancen koe konyol, ning utekmu kok protol
pendak ndinone awor ee bojoku tok gondol
tak bisa aku pendam, mana sangup bertahan
neng ngarep kok apikan, neng mburi kurang ajar

sak tenane atiku loro, nanging aku mencoba ra popo
sak tenane atiku loro, nanging aku kebacot loro

aku ra nyongko kowe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono lanang liyo sing seneng kowe
nganti kowe nikung bojone konco dewe

yo wis sak karepmu, nek ngeneki caramu
yes wis iki dalane, aku mung ikhlas wae
koe mung tak bedani, kok watakmu kemlinthi
pacar teman sendiri, kau anggap permaisuri

gek ndang ruwatono, gek ndang untalono
mugo iso seneng, awet tekan tuo
sakjane aku nguyu, mikirke tumindakmu
kok koe ngragas banget, ngopeni turahanku

sak tenane atiku loro, nanging aku mencoba ra popo
sak tenane atiku loro, nanging aku kebacot loro

aku ra nyongko kowe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono lanang liyo sing seneng kowe
nganti kowe nikung bojone konco dewe

aku ra nyongko kowe tego karo konco
jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
opo ra ono lanang liyo sing seneng kowe
nganti kowe nikung bojone konco dewe

 



Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *