Lirik Nella Kharisma - Bojo Simpenan

Lirik Lagu Nella Kharisma Bojo Simpenan

Lirik "Bojo Simpenan" dari Nella Kharisma ini dipublikasikan pada tanggal 27 September 2017 (4 tahun yang lalu) dan diciptakan oleh Yonanda Ndx A.k.a.

Single ini didistribusikan oleh label Sakura Records. Sebelumnya, lagu ini pernah dibawakan oleh NDX A.K.A.

Berikut cuplikan syair nyanyian / teks dari lagunya: "ning ngisor sorot rembulan ing wengi iki tak gantungke tresnoku kang tulus suci senadyan aku dudu kang nomer siji roso keukir sakjroning ati sampun lemah manah anggongku tresno ro kowe susah seneng sing tak rasakke embuh piye akhire ngalahake welas asih andum aning kroso kerih andap asor ngumpet tangis tresno iki ora pamrih selir angin".

Single lainnya dari Nella Kharisma di antaranya Ku Puja Puja, Ojo Njaluk Pegat (feat. Dory Harsa), Slenco (feat. Dory Harsa), Ono Liyane, dan Dudu Roso Welas.

 
 

Lirik Lagu Bojo Simpenan

ning ngisor sorot rembulan ing wengi iki
tak gantungke tresnoku kang tulus suci
senadyan aku dudu kang nomer siji
roso keukir sakjroning ati

sampun lemah manah anggongku tresno ro kowe
susah seneng sing tak rasakke embuh piye akhire
ngalahake welas asih andum aning kroso kerih
andap asor ngumpet tangis tresno iki ora pamrih

selir angin segoro nggugah atiku
karang gede ing tengah laut nguatke aku
tansah tak genggem kenceng, ra bakal tak uculke
amergo sucining tresno namung kanggo kowe

hasil eluh kang netes sing dadi seksi loro lan cidro
nanging gede asmoro tetep ora bakal aku lungo

madep mantep tresno mung kanggo sliramu kangmas
ra bakal biso pindah ing ati liyo
senadyan aku mung bojo simpenanmu
nanging atiku ora bakal mlayu

tak sungging esemanku saben ketemu sliramu
tak suntak kabeh isi kang ono ning atiku
aku ngerti ora gampang yen dadi bojo simpenan
namung pasrah lan mugi gusti paringi dalan

ora peduli sepiro anggonku ngeteni
sewu wulan sewu tahun bakal tak larungi
mergo sampean kadung urip ono ning ati
roso tetep jumeneng nggo kowe tekanku mati

hasil eluh kang netes sing dadi seksi loro lan cidro
nanging gede asmoro tetep ora bakal aku lungo

madep mantep tresno mung kanggo sliramu kangmas
ra bakal biso pindah ing ati liyo
senadyan aku mung bojo simpenanmu
nanging atiku ora bakal mlayu

madep mantep tresno mung kanggo sliramu kangmas
ra bakal biso pindah ing ati liyo
senadyan aku mung bojo simpenanmu
nanging atiku ora bakal mlayu

madep mantep tresno mung kanggo sliramu kangmas
ra bakal biso pindah ing ati liyo
senadyan aku mung bojo simpenanmu
nanging atiku ora bakal mlayu

 
 
 

Video Klip

Oke, berikut ini adalah video klip dari lagu "Bojo Simpenan" yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma. Video ini berasal dari Youtube dimana hak cipta adalah milik Youtube dan/atau pemilik video yang bersangkutan. Selamat menikmati!

 

FAQ

Siapakah yang menciptakan single Simpenan Bojo?

Yang menciptakan adalah Yonanda Ndx A.k.a.

Siapakah yang mempopulerkan lagu Simpenan Bojo?

Yang mempopulerkan adalah NDX A.K.A.

Label / channel manakah yang merilis / mendistribusikan single Simpenan Bojo?

Yang merilis / mendistribusikan adalah Sakura Records.

Penutup

OK Google, sekedar pemberitahuan, kami tidak menyediakan download MP3 dari lagu di atas. Untuk konten lain di situs ini yang masih berhubungan, berikut daftar tema-tema yang berkaitan: , ,  lirik lagu bojo simpenan nella kharisma,  lirik lagu bojo simpenan nella,  lirik bojo simpenan nella,  lirik bojo simpenan nella kharisma,  bojo simpenan nella kharisma lirik, #