Lirik Nella Kharisma - Nasib (Sepurane)

Lirik Lagu Nella Kharisma Nasib (Sepurane)

Lirik "Nasib (Sepurane)" dari Nella Kharisma ini dipublikasikan pada tanggal 6 November 2014 (7 tahun yang lalu).

Belum ada info detil tentang single ini.

Berikut cuplikan syair nyanyian / teks dari lagunya: " uripku tansah mbok siyo-siyo / nembus ning ati jero dodoku sikapmu acuh, ora peduli / nyuwon ngapuro abot nang dodo / urip sangsoro ra ono sing nulung / banget nelongso atiku / tindakmu kejem, ngelarakake ati / nyuwon ngapuro abot nang dodo / nanging rino wengi kowe tak".

Single lainnya dari Nella Kharisma di antaranya Ku Puja Puja, Ojo Njaluk Pegat (feat. Dory Harsa), Slenco (feat. Dory Harsa), Ono Liyane, dan Dudu Roso Welas.

 
 

Lirik Lagu Nasib (Sepurane)

yen eling jaman semono
uripku tansah mbok siyo-siyo
banget nelongso atiku
nembus ning ati jero dodoku

sikapmu acuh, ora peduli
tindakmu kejem, ngelarakake ati
nanging kabeh lilo tak lakoni

saiki rumongso duso
nyuwon ngapuro abot nang dodo
ikhlasno aku lungo
lepas soko prahoro samono

loro ning ati angel tak tambani
nanging rino wengi kowe tak anti-anti
urip sangsoro ra ono sing nulung
mung karo gusti aku biso nyuwun
saiki mulyo aku matur suwun

yen eling jaman semono
uripku tansah mbok siyo-siyo
banget nelongso atiku
nembus ning ati jero dodoku

sikapmu acuh, ora peduli
tindakmu kejem, ngelarakake ati
nanging kabeh lilo tak lakoni

saiki rumongso duso
nyuwon ngapuro abot nang dodo
ikhlasno aku lungo
lepas soko prahoro samono

loro ning ati angel tak tambani
nanging rino wengi kowe tak anti-anti
urip sangsoro ra ono sing nulung
mung karo gusti aku biso nyuwun
saiki mulyo aku matur suwun

yen eling jaman semono
uripku tansah mbok siyo-siyo
banget nelongso atiku
nembus ning ati jero dodoku

loro ning ati angel tak tambani
nanging rino wengi kowe tak anti-anti
urip sangsoro ra ono sing nulung
mung karo gusti aku biso nyuwun
saiki mulyo aku matur suwun

yen eling jaman semono
uripku tansah mbok siyo-siyo
banget nelongso atiku
nembus ning ati jero dodoku

sikapmu acuh, ora peduli
tindakmu kejem, ngelarakake ati
nanging kabeh lilo tak lakoni

saiki rumongso duso
nyuwon ngapuro abot nang dodo
ikhlasno aku lungo
lepas soko prahoro samono

 

Penutup

OK Google, sekedar pemberitahuan, kami tidak menyediakan download MP3 dari lagu di atas. Untuk konten lain di situs ini yang masih berhubungan, berikut daftar tema-tema yang berkaitan: , ,  lirik lagu sepurane,  lirik sepurane,  lirik sepurane awakku,  lirik lagu sepurane nella,  lirik lagu nella kharisma sepurane, #