Lirik Nella Kharisma - Pokemon

Lirik Lagu Nella Kharisma Pokemon

Lirik "Pokemon" dari Nella Kharisma ini dipublikasikan pada tanggal 27 Januari 2017 (4 tahun yang lalu).

Single ini didistribusikan oleh label Mega Records. Sebelumnya, lagu ini pernah dibawakan oleh Pendhoza.

Berikut cuplikan syair nyanyian / teks dari lagunya: "mas aku njaluk sing gede pangapuramu sejatine aku isih tresno awakmu tak akoni pancene aku sing kleru ojo lungo kangmas, pancen aku sing salah cukup semene wae anggonku ngerasake ngerasake sliramu sing malah soyo nyepeleke jare tresno aku kok aku mbok sio-sio polah sak penakmu gawe atiku tambah gelo kangmas dudu maksudku gawe gelo atimu".

Single lainnya dari Nella Kharisma di antaranya Aku Dewean, Tak Mungkin Kembali, Ninggal Tatu, Golek Ganti, dan Dalan Liyane.

 
 

Lirik Lagu Pokemon

mas aku njaluk sing gede pangapuramu
sejatine aku isih tresno awakmu
tak akoni pancene aku sing kleru
ojo lungo kangmas, pancen aku sing salah

cukup semene wae anggonku ngerasake
ngerasake sliramu sing malah soyo nyepeleke
jare tresno aku kok aku mbok sio-sio
polah sak penakmu gawe atiku tambah gelo

kangmas dudu maksudku gawe gelo atimu
pancen iki salahku, aku sing ninggal awakmu
netes weluh iki mergo kangen marang kowe
opo kowe ngerasake opo sing tak rasakke

duh dek aku wes lali
nyambung katresnan karo kowe aku wes ora wani
opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
sori aku ora sudi

aduh deh aku wes loro
tak ikhlasno mugo ati uwis gelo
timbang aku gejeron mendingan aku move on
pokemon pokoke move on

ati iki isih tresno marang sliramu
jembarno pangapuramu kanggo awakku
snajan dirimu bacut cidro lan kejeron
kangmas mbok balio neng aku, kowe ojo move on

neng ati rasane nyesek soyo tenanan
anggonku ngerasake nganti koyo uwong edan
saben mbengin nyawang fotomu dadi kelingan
nalikane aku ro kowe foto selfie bebarengan

getun ati iki yen uwes ngapusi
salahmu dewe mergo kowe sing njalari
pancen salah tak akoni aku salah
uwes gawe loro wes gawe uripku bubrah

duh dek aku wes lali
nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
sori aku ora sudi

aduh deh aku wes loro
tak ikhlasno mergo ati uwis gelo
timbang aku gejeron mendingan aku move on
pokemon pokoke move on

duh dek aku wes lali
nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
sori aku ora sudi

aduh deh aku wes loro
tak ikhlasno mugo ati uwis gelo
timbang aku gejeron mendingan aku move on
pokemon pokoke move on

 
 
 

Video Klip

Oke, berikut ini adalah video klip dari lagu "Pokemon" yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma. Video ini berasal dari Youtube dimana hak cipta adalah milik Youtube dan/atau pemilik video yang bersangkutan. Selamat menikmati!

 

FAQ

Siapakah yang mempopulerkan lagu Pokemon?

Yang mempopulerkan adalah Pendhoza.

Label / channel manakah yang merilis / mendistribusikan single Pokemon?

Yang merilis / mendistribusikan adalah Mega Records.

Penutup

OK Google, sekedar pemberitahuan, kami tidak menyediakan download MP3 dari lagu di atas. Untuk konten lain di situs ini yang masih berhubungan, berikut daftar tema-tema yang berkaitan: , ,  lirik lagu pokemon nella kharisma,  lirik pokemon nella,  lirik lagu pokemon nella,  lirik lagu nella kharisma pokemon,  Lirik Pokemon Nella Kharisma, #