Lirik Nella Kharisma - Tego

Lirik Lagu Nella Kharisma Tego

Lirik "Tego" dari Nella Kharisma ini dipublikasikan pada tanggal 9 September 2017 (4 tahun yang lalu).

Lagu ini ada di dalam album The Best of Nella Kharisma yang didistribusikan oleh label Teta Records.

Berikut cuplikan syair nyanyian / teks dari lagunya: "loro atiku loro rasane nganti tembus ning dodo tego pacarku tego ninggalke aku sing kebacut tresno ngopo kowe tego gawe atiku loro ninggalke awakku dinggo wedokan liyo opo tresno iki isih kurang dugi kabeh tak turuti nanging kowe ra tau ngerti roso sayang iki sing ono ning ati tak jogo selawase nganti tekane mati nanging".

Single lainnya dari Nella Kharisma di antaranya Ku Puja Puja, Ojo Njaluk Pegat (feat. Dory Harsa), Slenco (feat. Dory Harsa), Ono Liyane, dan Dudu Roso Welas.

 
 

Lirik Lagu Tego

loro atiku loro
rasane nganti tembus ning dodo
tego pacarku tego
ninggalke aku sing kebacut tresno

ngopo kowe tego gawe atiku loro
ninggalke awakku dinggo wedokan liyo
opo tresno iki isih kurang dugi
kabeh tak turuti nanging kowe ra tau ngerti
roso sayang iki sing ono ning ati
tak jogo selawase nganti tekane mati
nanging kowe tego tresnoku mbok blenjani
tak gawe bubrah atiku ra biso nyandang sliramu

kowe tak tresnani nanging kowe tego mblenjani janji
gawe aku nelongso mergo kebacut tresno
sak tenane atiku loro tresnoku kan tetap tak jogo

loro atiku loro, rasane nganti tembus ning dodo
tego pacarku tego, ninggalke aku sing kebacut tresno

raono kowe tego ninggal aku
apa salahku kowe ngelarani atiku
opo lanangan saiki amung seneng
opo lanangan saiki ora butuh tresno
opo lanangan saiki gampang keno gudo
opo lanangan saiki ora ono sing setyo

bu joba jabu telek asu
lanangan koyo kowe kuwi akeh tunggale
ojo ngeroso bagus mung atimu pabu
tak dongakne kowe dadi joko tuwo sing ora bakal payu
lanangan sing apik kuwi pancen angel goleke
jaman saiki gelem nompo pas ono butuhe
opo mergo aku kalah kandel isi dompetku
tresnoku kangge sliramu amung tok prekke

kowe tak tresnani nanging kowe tego mblenjani janji
gawe aku nelongso mergo kebacut tresno
sak tenane atiku loro tresnoku kan tetap tak jogo

loro atiku loro, rasane nganti tembus ning dodo
tego pacarku tego, ninggalke aku sing kebacut tresno

 

FAQ

Label / channel manakah yang merilis / mendistribusikan single Tego?

Yang merilis / mendistribusikan adalah Teta Records.

Penutup

OK Google, sekedar pemberitahuan, kami tidak menyediakan download MP3 dari lagu di atas. Untuk konten lain di situs ini yang masih berhubungan, berikut daftar tema-tema yang berkaitan: , ,  lirik lagu tego,  lirik tego,  Lirik lagu tego nella kharisma,  lirik lagu tego nella,  lirik lagu nella kharisma tego, #