Lirik Nurbayan - Ora Umum

gambar Nurbayan Ora Umum image

Lirik "Ora Umum" dari Nurbayan ini dipublikasikan pada tanggal 14 September 2015 oleh admin dalam katalog Lagu Campursari / Koplo / Dangdut, Nurbayan. Lagu ini diciptakan sendiri oleh Nurbayan dan masih berupa single yang didistribusikan oleh label Mahar Records.

 

Lirik Lagu Ora Umum

dulu aku naksir kamu
kalau apel malam minggu
naiknya angkutan umum

kalau lagi kangen kamu
cuma bisa telpon kamu
telpon pakai telepon umum

mau ajak jalan-jalan
takut kamu minta jajan
cuma jalan di jalan umum

semua ini ku lakukan
untukmu wahai pujaan
demi cinta sing ora umum

wolak-walik ing jaman (jaman)
aku dadi jutawan (wow)
duit milyaran sing ora umum

syukur sing tak ucapno
marang Maha Kuasa
rejeki teko sing ora umum

biyen bapakmu kondo marang aku
jarene ra pingin nduwe mantu aku
kandane aku wong ra nduwe
pengangguran sing ora gelem nyambut nggawe

nganti bapakmu
jarena ra butuh mantu koyo aku
saikine kabeh tak ujudne
saking gedene katresnanku marang kowe, sing ora umum

mau ajak jalan-jalan, takut kamu minta jajan
cuma jalan di jalan umum
semua ini ku lakukan untukmu wahai pujaan
demi cinta sing ora umum

wolak-walik ing jaman (jaman) aku dadi jutawan (wow)
duit milyaran sing ora umum
syukur sing tak ucapno marang Maha Kuasa
rejeki teko sing ora umum

biyen bapakmu kondo marang aku
jarene ra pengen nduwe mantu aku
kandane aku wong ra nduwe
pengangguran sing ora gelem nyambut nggawe

nganti bapakmu kondo marang aku
jarena ra butuh mantu koyo aku
saikine kabeh tak ujudne
saking gedene katresnanku marang kowe, sing ora umum

 



Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *