Lirik Rere Teles - Lali Asale

gambar Rere Teles Lali Asale image

Lirik "Lali Asale" dari Rere Teles ini dipublikasikan pada tanggal 2 Maret 2015 oleh admin dalam katalog Lagu Campursari / Koplo / Dangdut. Lagu ini diciptakan oleh Wildan Seff, Cuple Mainkan, Iwey Seven dan masih berupa single yang didistribusikan oleh label Mekar Records.

 

Lirik Lagu Lali Asale

limang tahun aku suwe ngenteni
sing tak tunggu-tunggu akhire teko
tambah manis, tambah lucu, tambah ayu
tambah gawe pengen cepet ketemu

isuk-isuk aku wis mlayu-mlayu
olahraga demi ketemu kowe
mlayu cilik kuping dileboni lagu
sing tak tunggu jebule ora metu

krungu-krungu jare kowe wis berubah
klambi seksi macake ora nggenah
gayane wis sok kebarat-baratan
seneng plesir karo shopping-shoppingan

saben bengi gaweane pesta-pesta
ora mikir wong tuwone megap-megap
golek duwit nggo gawe bayar kuliah
sing dienteni dadi ora nggenah

mugo-mugo kowe cepet berubah (berubah)
balik dadi wong sing tak tresnani (sing tak tresnani)
duwe sopan santun lan budi pekerti
sayang karo bapak ibu lan abdi

krungu-krungu jare kowe wis berubah
klambi seksi macake ora nggenah
gayane wis sok kebarat-baratan
seneng plesir karo shopping-shoppingan

saben bengi gaweane pesta-pesta
ora mikir wong tuwone megap-megap
golek duwit nggo gawe bayar kuliah
sing dienteni dadi ora nggenah

saben bengi gaweane pesta-pesta
ora mikir wong tuwone megap-megap
golek duwit nggo gawe bayar kuliah
sing dienteni kok dadi ora nggenah

aku mesti bakal terus ngenteni (terus ngenteni)
sampai mati aku ora bakal ganti (ora bakal ganti)
ganti pacar opo maneh ganti ati
yo mung kowe sing temangsang ning ati
yo mung kowe sing temangsang ning ati
yo mung kowe sing temangsang ning ati

 



Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *