Lirik Safira Inema - Cuma Saya

Lirik Lagu Safira Inema Cuma Saya

Lirik "Cuma Saya" dari Safira Inema ini dipublikasikan pada tanggal 26 September 2021 (3 minggu yang lalu) dan diciptakan oleh Morde Sawaki.

Single ini didistribusikan oleh label Racita Records. Sebelumnya, lagu ini pernah dibawakan oleh M.A.C.

Berikut cuplikan syair nyanyian / teks dari lagunya: "sayang kalo bosan ko bilang jangan ko pigi dan menghilang ya kalo sa salah tolong diubah bukannya ko langsung berubah ko mo cari yang bagaimana ko mo dapat juga dimana biar ko sampe ke ujung dunia yang mengerti ko tu cuma saya ko bola bale su macam deng setrika ko sombong sampe stelan lupa sa".

Single lainnya dari Safira Inema di antaranya Nyikso Batin, Banyu Moto, Tepung Kanji, Srengenge Wanci Dalu, dan Sayang Dek’e.

 
 

Lirik Lagu Cuma Saya

sayang kalo bosan ko bilang
jangan ko pigi dan menghilang
ya kalo sa salah tolong diubah
bukannya ko langsung berubah

ko mo cari yang bagaimana
ko mo dapat juga dimana
biar ko sampe ke ujung dunia
yang mengerti ko tu cuma saya

ko bola bale su macam deng setrika
ko sombong sampe stelan lupa sa
bila ada waktu mari tong berbincang
sio ade kaka jang ko hilang hilang

yeah nah ko pigi cari yang lebih dari
sa ini sudah yang paling mengerti
dari baik buruk tangkis ko pu beu beu
sayang kasi enak ya
enak macam papeda deng heu

ko pikir lagi, stop lupa diri
sampe mana tetap sa yang koi cari
ko pu gelisah sa yang kas tenang
sa paling hafal
sa yang tau cara kas senang

ko mo cari yang bagaimana
ko mo dapat juga dimana
biar ko sampe ke ujung dunia
yang mengerti ko tu cuma saya

jang ko mo slak, sombong untuk jalan pica bunga
sa yang su mengerti dong su tau ko sa punya
mo jalan sampe mana, mo sakit bagaimana
pasti ko cari saya ko tra akan lupa saya

sa yang su kopeng harga diri lapis belis
ko pu manja goyang lidah sambil angkat alis
mo stelan jurus remot andalan apa bilang
kalo bosan kasi tau ko pu cara jang menghilang

sejauh apa ko melangkah tapi
tetap ada sa dan ko akan kembali
ko pu slak, ko pu skak, sa su hafal mati
sampe cara kas nyaman pun cuman sa saja yang mengerti

yei cinta ko punya untuk seutuhnya
mo cari sampe dimana tetap sa ni ko pu rumah
semuanya indah tinggal ikut ko pu suka
mana jalan yang ko pilih semua bebas dan terbuka

ko mo cari yang bagaimana
ko mo dapat juga dimana
biar ko sampe ke ujung dunia
yang mengerti ko tu cuma saya

cukardeleng sayang koi main apa e
mo tampeleng tapi sio sa pu sayang e
ko pu busuk sa tau ko pu katu sa tau
ko pigi baru begemana kalo aroolu jauh

ko cari kalo memang ada yang seperti
sa sayang slalu sayang dan paling mengerti
adoo ko jahat patah sa pu hati
pigi pigi ko ikut ko pu mau

aku ra ngerti kowe neng endi
kowe ninggal aku lungo tanpo ngabari
ra tak goleki, ra tak getuni
mergo saiki aku wes nutup ati

kowe seng ngelarani opo kowe wes lali
kok malah saiki kowe ngajak aku bali
ra bakal sudi mending ku cari pengganti
pergi saja pergi jo nggawe loro ati

ko mo cari yang bagaimana
ko mo dapat juga dimana
biar ko sampe ke ujung dunia
yang mengerti ko tu cuma saya

 
 
 

Video Klip

Oke, berikut ini adalah video klip dari lagu "Cuma Saya" yang dinyanyikan oleh Safira Inema. Video ini berasal dari Youtube dimana hak cipta adalah milik Youtube dan/atau pemilik video yang bersangkutan. Selamat menikmati!

 

FAQ

Siapakah yang menciptakan single Saya Cuma?

Yang menciptakan adalah Morde Sawaki.

Siapakah yang mempopulerkan lagu Saya Cuma?

Yang mempopulerkan adalah M.A.C.

Label / channel manakah yang merilis / mendistribusikan single Saya Cuma?

Yang merilis / mendistribusikan adalah Racita Records.

Penutup

OK Google, sekedar pemberitahuan, kami tidak menyediakan download MP3 dari lagu di atas. Untuk konten lain di situs ini yang masih berhubungan, berikut daftar tema-tema yang berkaitan: , ,