Lirik SukirGenk - Bandara Wonogiri

gambar SukirGenk Bandara Wonogiri image

Lirik "Bandara Wonogiri" dari SukirGenk ini dipublikasikan pada tanggal 12 Desember 2015 oleh admin. Lagu ini diciptakan oleh Eric SukirGenk dan masih berupa single.

 

Lirik Lagu Bandara Wonogiri

nyedhak rene ayo nyanyi ngawur wae
penting iso goyang penak dirungokne
ceritane meh podo lagu sak durunge
nyeleh wis ben gayeng sak lawase

amung ngelek idu pas eroh kabare
wong sing tak tresnone tego ninggalake
numpak motor mabur lungo menyang ngendi
heran tenan kok aku ra dipamiti

tak tunggu tekamu ning bandara wonogiri
tak tunggu sliramu ning bandara wonogiri
mbuh kapan mulihmu tetep tak tunggu
ning bandara iki tak tunggu sliramu

tak tunggu tekamu ning bandara wonogiri
tak tunggu sliramu ning bandara wonogiri
mbuh kapan mulihmu tetep tak tunggu
ning bandara iki tak tunggu sliramu

tak tunggu tekamu ning bandara wonogiri
tak tunggu sliramu ning bandara wonogiri
mbuh kapan mulihmu tetep tak tunggu
ning bandara iki tak tunggu sliramu

tak tunggu tekamu ning bandara wonogiri
tak tunggu sliramu ning bandara wonogiri
mbuh kapan mulihmu tetep tak tunggu
ning bandara iki tak tunggu sliramu
ning bandara iki tak tunggu sliramu

 




Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *