Lirik "Nggerus Ati" dari Syalut ini dipublikasikan pada tanggal 28 Desember 2020 (4 minggu yang lalu) dan diciptakan oleh Yulian Slemanreceh. Single ini didistribusikan oleh label Syalut Official. Berikut cuplikan syair nyanyian / teks lagunya "tresno iki aku sing merjuangke mergo aku sing ngerteni kowe bola bali mbok larani nanging aku sih peduli mergo sayangku mung kowe siji aku sadar aku wis nglarani marang kowe …".
Lirik Lagu Nggerus Ati
tresno iki aku sing merjuangke
mergo aku sing ngerteni kowe
bola bali mbok larani
nanging aku sih peduli
mergo sayangku mung kowe siji
aku sadar aku wis nglarani
marang kowe sing uwis ngerteni
pancen aku sing kleru
omonganmu ra tak gugu
saikine wis nggerus atiku
sak ambane samudro
sak jerone segoro
senadyan ati iki loro
nanging aku isih tresno
sak ademe angin bengi
sak beninge banyu mili
mung siji sing tak tresnani
malah kowe sing gawe loro ati
aku sadar aku wis nglarani
marang kowe sing uwis ngerteni
pancen aku sing kleru
omonganmu ra tak gugu
saikine wis nggerus atiku
sak ambane samudro, sak jerone segoro
senadyan ati iki loro nanging aku isih tresno
sak ademe angin bengi, sak beninge banyu mili
mung siji sing tak tresnani, malah kowe sing gawe loro ati
Video Klip
Oke, berikut ini adalah video klip dari lagu "Nggerus Ati" yang dinyanyikan oleh Syalut. Video ini berasal dari Youtube dimana hak cipta adalah milik Youtube dan/atau pemilik video yang bersangkutan. Selamat menikmati!
Terjemahan Lirik Lagu
Berikut ini terjemahan lirik lagu "Nggerus Ati" (atau berarti "Mengiris Hati") dari Syalut dalam bahasa Indonesia.
cinta ini aku yang memperjuangkan / karena aku yang mengerti kamu / berkali-kali kamu sakiti / tapi aku masih peduli / karena sayangku hanya kamu satu
aku sadar aku sudah menyakiti / pada kamu yang sudah memahami / memang aku yang salah / omonganmu tidak ku dengarkan / sekarang sudah mengiris hatiku
seluas samudra / sedalam lautan / meskipun hati ini sakit / tapi aku masih cinta
sedingin angin malam / sebening air mengalur / hanya satu yang ku cintai / malah kamu yang membuat sakit hati