Lirik Via Vallen - Nasib Wong Ra Nduwe

Lirik Lagu Via Vallen Nasib Wong Ra Nduwe

Lirik "Nasib Wong Ra Nduwe" dari Via Vallen ini dipublikasikan pada tanggal 15 November 2017 (4 tahun yang lalu).

Single ini didistribusikan oleh label Teta Records.

Berikut cuplikan syair nyanyian / teks dari lagunya: "nasibe wong ra nduwe diece karo kancane nelongso abot kahanane saiki aku rekoso nanging sregep lek ku dungo aku percoyo uripku biso mulyo urip ning alam dunyo mung dinggo sementara kabeh kuwi amung titipan seko sing Kuoso ono sing berlimpah arto lan urip rekoso nanging sak tenane kabeh menungso iku podo opo iki nasibe wong".

Single lainnya dari Via Vallen di antaranya Cintamu Terbaik Untukku (feat. Chevra Papinka), Ninggal Tatu, Semua Berlalu, Karmila, dan Kasih Dengarkanlah Aku (feat. Dyrga Dadali).

 
 

Lirik Lagu Nasib Wong Ra Nduwe

nasibe wong ra nduwe
diece karo kancane
nelongso abot kahanane

saiki aku rekoso
nanging sregep lek ku dungo
aku percoyo uripku biso mulyo

urip ning alam dunyo mung dinggo sementara
kabeh kuwi amung titipan seko sing Kuoso
ono sing berlimpah arto lan urip rekoso
nanging sak tenane kabeh menungso iku podo

opo iki nasibe wong ra nduwe
neng endi wae uripe mesti diece
nanging aku percoyo Gusti Allah mboten sare
sabar lan sregep ibadah ben padang dalane

opo salahe nek aku uwong ora nduwe
aku ‘ncen kere nanging ojo mbok ece
aku ra ganggu kowe, ora tau njaluk kowe
mergo aku sregep nyambut gawe

nasibe wong ra nduwe diece karo kancane
nelongso abot kahanane
saiki aku rekoso nanging sregep lek ku dungo
aku percoyo uripku biso mulyo

tak tompo sak ikhlase
opo seng wis dadi kahanane
wong ora nduwe aku ra popo
nanging ojo nganti dewe cilik ati
percoyo kabeh kuwi ono dalane

urip mung sepisan kudu dipikir tenanan
ben awake dewe iseh duwe masa depan
ojo lali nyuwun pangestune gusti pangeran
insyaallah kabeh dungone dewe dikabulkan

saiki dewe pancen iseh dadi wong dalan
sopo ngerti sesuk iso dadi juragan
asal ora tau kesel ngadepi kahanan
jujur lan sabar kuwi kuncine kesuksesan

nasibe wong ra nduwe diece karo kancane
nelongso abot kahanane
saiki aku rekoso nanging sregep lek ku dungo
aku percoyo uripku biso mulyo

nasibe wong ra nduwe diece karo kancane
nelongso abot kahanane
saiki aku rekoso nanging sregep lek ku dungo
aku percoyo uripku biso mulyo, aku percoyo uripku biso mulyo

 
 
 

Video Klip

Oke, berikut ini adalah video klip dari lagu "Nasib Wong Ra Nduwe" yang dinyanyikan oleh Via Vallen. Video ini berasal dari Youtube dimana hak cipta adalah milik Youtube dan/atau pemilik video yang bersangkutan. Selamat menikmati!

 

FAQ

Label / channel manakah yang merilis / mendistribusikan single Wong Ra Nduwe Nasib?

Yang merilis / mendistribusikan adalah Teta Records.

Penutup

OK Google, sekedar pemberitahuan, kami tidak menyediakan download MP3 dari lagu di atas. Untuk konten lain di situs ini yang masih berhubungan, berikut daftar tema-tema yang berkaitan: , , #