Lirik Arlida Putri - Aku Cah Kerjo

Lirik Lagu Arlida Putri Aku Cah Kerjo

Lirik "Aku Cah Kerjo" dari Arlida Putri ini dipublikasikan pada tanggal 28 Desember 2023 (2 bulan yang lalu) dan diciptakan oleh Pendhoza.

Single ini didistribusikan oleh label Channel Youtube Arlida Putri Official. Sebelumnya, lagu ini pernah dibawakan oleh Pendhoza.

Berikut cuplikan syair nyanyian / teks dari lagunya: "bebasan nunggu mongso rendeng anggongku le ngenteni kowe wes ono sesasi genep dino iki dik yen pancen tresnoku iki mbok anggep ra ono gunane aku ra kuciwo lan aku ra loro mas lungaku ra keget cidro aku lagi pengen mikir kerjo tak jaluk kowe ojo keloro-loro mas tresnaku mung siji kowe langit bumi kang dadi".

Single lainnya dari Arlida Putri di antaranya Kisinan 2 (feat. Happy Asmara), Permata Hati, Kalah Materi, Laut (feat. Syahiba Saufa), dan Bojo Biduan (feat. Shinta Gisul).

 
 

Lirik Lagu Aku Cah Kerjo

bebasan nunggu mongso rendeng
anggongku le ngenteni kowe
wes ono sesasi genep dino iki

dik yen pancen tresnoku iki
mbok anggep ra ono gunane
aku ra kuciwo lan aku ra loro

mas lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

mas tresnaku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
ora bakal kelingan nyanding wedokan liyan

mas lungaku ra keget cidro, aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro
mas tresnaku mung siji kowe, langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono liyo

ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio

kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

mas lungaku ra keget cidro, aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro
mas tresnaku mung siji kowe, langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wong lanang liyo

kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

anggonku ngabari yo mung lewat BBM-an
kadang sinyal angel marai dadi penghalang
neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
mergo tresno kui mestina akeh pacoban

sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
jembarno atimu sak jembare laut samudro
kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

dik yen pancen kuwi karepmu, aku yo mung tansah biso nunggu
tak kuatne atiku tanpo sliramu
dik nadyan kowe lungo kerjo, sing tak jaluk kowe tetep setio
ojo nganti kegudho wong wadon liyo

sabaro aku yo mung cah kerjo

 
 
 

Video Klip

Oke, berikut ini adalah video klip dari lagu "Aku Cah Kerjo" yang dinyanyikan oleh Arlida Putri. Video ini berasal dari Youtube dimana hak cipta adalah milik Youtube dan/atau pemilik video yang bersangkutan. Selamat menikmati!

 

FAQ

Siapakah yang menciptakan single Cah Kerjo Aku?

Yang menciptakan adalah Pendhoza.

Siapakah yang mempopulerkan lagu Cah Kerjo Aku?

Yang mempopulerkan adalah Pendhoza.

Label / channel manakah yang merilis / mendistribusikan single Cah Kerjo Aku?

Yang merilis / mendistribusikan adalah Channel Youtube Arlida Putri Official.

Penutup

OK Google, sekedar pemberitahuan, kami tidak menyediakan download MP3 dari lagu di atas. Untuk konten lain di situs ini yang masih berhubungan, berikut daftar tema-tema yang berkaitan: , , #