Lirik Ochi Alvira X Syahiba Saufa - MalamPagi

Lirik Lagu Ochi Alvira X Syahiba Saufa MalamPagi

Lirik "MalamPagi" dari Syahiba ini dipublikasikan pada tanggal 28 Desember 2023 (2 bulan yang lalu) dan diciptakan oleh Saixse.

Single ini didistribusikan oleh label TA Pro. Sebelumnya, lagu ini pernah dibawakan oleh Saixse X MK K-Clique.

Berikut cuplikan syair nyanyian / teks dari lagunya: "lari baran dalam diri tak puas hati hilang apa yang ku selalu impi buka mata still gelap belum pagi, belum pagi malam, masih muda asal kau duduk macam tak buat apa bazir masa nak fikir tentang cinta yea aku sakit aku healing sampai pagi tak balik oh no oh no, tak boleh hati ku dah".

Single lainnya dari Ochi Alvira X Syahiba Saufa di antaranya Dadi Siji, Dumes, Salah Welas, Tresno Ra Tulus, dan Jajalen Aku.

 
 

Lirik Lagu MalamPagi

lari
baran dalam diri tak puas hati
hilang apa yang ku selalu impi
buka mata still gelap belum pagi, belum pagi

malam, masih muda
asal kau duduk macam tak buat apa
bazir masa nak fikir tentang cinta
yea aku sakit
aku healing sampai pagi tak balik

oh no

oh no, tak boleh
hati ku dah parah kau tak boleh nak tarik
aku nak rasa vibe sampai gila
ada malam ku sedih
ada malam ku nari sampai okay

like oh oh oh ooh
tak boleh control oh oh oh
aku nak let go oh oh ooh
ada malam ku sedih
ada malam ku nari sampai okay

hilang
kadang ku tak tenang, ku hanya diam
aku sayang tapi kau yang tak faham
apa aku pendam rasa sakit dalam
dah lama aku simpan

so sekarang kau nak hay
datang balik with no shy
sorry baby malam ni aku busy gettin so fly

vibe aku memang gila
party macam 4th july
hati aku tak rasa
we gon crash or we gon die, alright, malam

oh no, tak boleh
hati ku dah parah kau tak boleh nak tarik
aku nak rasa vibe sampai gila
ada malam ku sedih
ada malam ku nari sampai okay

like oh oh oh ooh
tak boleh control oh oh ooh
aku nak let’s go oh oh ooh
ada malam ku sedih
ada malam ku nari sampai okay

like oh oh oh ooh
tak boleh control oh oh ooh
aku nak let’s go oh oh ooh
ada malam ku sedih
ada malam ku nari sampai okay

hilang
kadang ku tak tenang, ku hanya diam
aku sayang tapi kau yang tak faham
apa aku pendam rasa sakit dalam
dah lama aku simpan

so sekarang kau nak hay
datang balik with no shy
sorry baby malam ni aku busy gettin so fly

vibe aku memang gila
party macam 4th july
hati aku tak rasa
we gon crash or we gon die, alright, malam

yea
you got me speedin
on the low
got me really bleeding
on the floor
broke my heart and leaving
oh moving slow
selamat datang
ke deathrow

aku tarik
jangan nak patah balik
aku dah tak boleh nak sambung selit
kalau toxic tu
suka belit
duduk bawah lampu mata ku kelip

tonight is my night
yea i’m gettin loose
she wanted to drink so i gave her my juice
aku still stuck but aku kena move
takyah nak close friend kau boleh remove

malam
masih muda
asal kau duduk macam tak buat apa
bazir masa nak fikir tentang cinta
yea aku sakit
aku healing sampai pagi tak balik

oh no
tak boleh
hati ku dah parah kau tak boleh nak tarik
aku nak rasa
vibe sampai gila
ada malam ku sedih
ada malam ku nari sampai okay

like
oh oh oh
tak boleh control oh oh oh
aku nak let go oh oh
ada malam ku sedih
ada malam ku nari sampai okay

 
 
 

Video Klip

Oke, berikut ini adalah video klip dari lagu "MalamPagi" yang dinyanyikan oleh Ochi Alvira X Syahiba Saufa. Video ini berasal dari Youtube dimana hak cipta adalah milik Youtube dan/atau pemilik video yang bersangkutan. Selamat menikmati!

 

FAQ

Siapakah yang menciptakan single MalamPagi?

Yang menciptakan adalah Saixse.

Siapakah yang mempopulerkan lagu MalamPagi?

Yang mempopulerkan adalah Saixse X MK K-Clique.

Label / channel manakah yang merilis / mendistribusikan single MalamPagi?

Yang merilis / mendistribusikan adalah TA Pro.

Penutup

OK Google, sekedar pemberitahuan, kami tidak menyediakan download MP3 dari lagu di atas. Untuk konten lain di situs ini yang masih berhubungan, berikut daftar tema-tema yang berkaitan: , , # #