Lirik Erwin Mareta (Sarey Dut) - Ngamen 66 (Gedange Pakde)

gambar Erwin Mareta (Sarey Dut) Ngamen 66 (Gedange Pakde) image

Lirik "Ngamen 66 (Gedange Pakde)" dari Erwin Mareta (Sarey Dut) ini dipublikasikan pada tanggal 16 Maret 2012 oleh admin dalam katalog Lagu Campursari / Koplo / Dangdut. Lagu ini diciptakan oleh Miswan dan masih berupa single.

 

Lirik Lagu Ngamen 66 (Gedange Pakde)

wong wedok saiki pinter-pinter yen moles pipi
alis dibentuk bulan, idepe idep gawean
rambut dipotong lanang jarene jaman kemajuan
opo maneh semiran hei jarene nuruti jaman

arek wedok jaman saiki yo mas yo
lek pacaran sak dalan-dalan
arek wedok jaman saiki yo buk yo
lek pacaran lali nang sholate

sholatulloh salahe wong tuwo
njaluk rabi ra dirabino
budhal lungo nang suroboyo
mulih nang deso wes mbobot songo

ngono-ngono salahmu dhewe
ora manut nang wong tuwone
kenek opo wetengmu gede
kenek gedhange pakde

wong wedok saiki pinter-pinter yen moles pipi
alis dibentuk bulan, idepe idep gawean
rambut dipotong lanang jarene jaman kemajuan
opo maneh semiran hei jarene nuruti jaman

arek wedok jaman saiki yo mas yo
lek pacaran sak dalan-dalan
arek wedok jaman saiki yo buk yo
lek pacaran lali nang sholate

sholatulloh salahe wong tuwo
njaluk rabi ra dirabino
budhal lungo nang suroboyo
mulih nang deso wes mbobot songo

ngono-ngono salahmu dhewe
ora manut nang wong tuwone
kenek opo wetengmu gede
kenek gedhange pakde

wong wedok saiki pinter-pinter yen moles pipi
alis dibentuk bulan, idepe idep gawean
rambut dipotong lanang jarene jaman kemajuan
opo maneh semiran hei jarene nuruti jaman

arek wedok jaman saiki yo mas yo
lek pacaran sak dalan-dalan
arek wedok jaman saiki yo buk yo
lek pacaran lali nang sholate

sholatulloh salahe wong tuwo
njaluk rabi ra dirabino
budhal lungo nang suroboyo
mulih nang deso wes mbobot songo

ngono-ngono salahmu dhewe
ora manut nang wong tuwone
kenek opo wetengmu gede
kenek gedhange pakde

 



Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *