Lirik Forty Five - Alun-Alun Nganjuk

gambar Forty Five Alun-Alun Nganjuk (feat. Hanna) image

Lirik "Alun-Alun Nganjuk" dari Forty Five ini dipublikasikan pada tanggal 3 Agustus 2011 oleh admin. Lagu ini masih berupa single.

 

Lirik Lagu Alun-Alun Nganjuk

lungo tak anti-anti kapan nggonmu bali
mecak'e endahing wengi kutha Nganjuk iki
sumilir angin Wates nggugah kangene ati
apa kowe ora ngerteni kowe tak kangeni

jan marahi pekok mikirke wedokan
otek ati njungkel marahi dadi edan
wes tak goleki ket dhisik tekan saiki
apa kowe ra ngerti nek kowe tak kangeni

rasane abot banget awakku dadi kering
mikirne wedhokan marahi ndase miring
aku ora ngerti kowe lunga nang endi
sumilir angen Wates nggugah kangene ati

ning alun-alun nganjuk iki tak ubengi
mung nggur nggoleki kowe sing tak tresnani
rasa atiku saiki dadi lara
pancen tak akone nek aku kuwi tresno

apa kowe ancen lali karo janji-janji
padahal dhisik disekseni lampu alun-alun iki
apa kowe lali karo aku iki
senajan aku tresno nganti saiki

ning alun-alun tak goleki
terminal stasiun tak ubengi
senajan setaun tak enteni
tresnamu sing tak gondheli

lali tenan tho dek nggonmu janji-janji
disekseni lampu alun-alun iki
lali tenan tho dek karo aku iki
ning terminal stasiun nggonku nggoleki

lungo tak anti-anti kapan nggonmu bali
mecak'e endahing wengi kutha Nganjuk iki
sumilir angin Wates nggugah kangene ati
apa kowe ora ngerteni kowe tak kangeni

nduk ngertio aku dadi koyo ngene
aku tekan wates mung arep nggoleki kowe
tresnamu kuwi sing terus aku goleki
aku ngerasa ngene amergo aku wedhi

apa bener dhewekmu pancen ora ngerti
nek tenane aku i love you sampe mati
kowe ra ngerti rasane dadi awakku
awakku kaya ngene nganti loro batinku

balio tho nduk yo jo nyikso atiku
jan sak tenane aku kuwi cinta padamu
alun-alun nganjuk sing dadi seksine kito
... wes sak tenane aku tresno

rasane atiku saiki dadi ngenes
mikirne wedhokan pikiran dadi ngeres
aku nggoleki kowe uwes nganti setaun
mubeng terminal nganjuk nganti tekan stasiun

ning alun-alun tak goleki
terminal stasiun tak ubengi
senajan setaun tak enteni
tresnamu sing tak gondheli

ning alun-alun tak goleki
terminal stasiun tak ubengi
senajan setaun tak enteni
tresnamu sing tak gondheli

lali tenan tho dek nggonmu janji-janji
disekseni lampu alun-alun iki
lali tenan tho dek karo aku iki
ning terminal stasiun nggonku nggoleki

 



Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *