tum diundang mbokmu / ono cah wedok mlaku nang ngarep omah / ireng bocahe, seksi bodi awake / ra dipikir karepe opo lek arep dienggo / kabeh-kabeh ra ono sing sempurno / aku ra ngerti opo piye seng dikarepke tumini lek neng kuto diundang inem