Lirik Jahanam - Tumini

Lirik "Tumini" dari Jahanam ini dipublikasikan pada tanggal 16 April 2006 (16 tahun yang lalu).

Belum ada info detil tentang single ini.

Berikut cuplikan syair nyanyian / teks dari lagunya: " tum diundang mbokmu / ono cah wedok mlaku nang ngarep omah / ireng bocahe, seksi bodi awake / ra dipikir karepe opo lek arep dienggo / kabeh-kabeh ra ono sing sempurno / aku ra ngerti opo piye seng dikarepke tumini lek neng kuto diundang".

 
 

Lirik Lagu Tumini

tum diundang mbokmu
tum diundang mbokmu
tum diundang mbokmu
[2x]

sok, esok, esok
wektu ku lagi ngopi
mendadak panas motoku dadi risi
ono cah wedok mlaku nang ngarep omah
ra ngerti marai deg-deg neng njero jantungku
ireng bocahe, seksi bodi awake
mugo akeh wong lanang lirak-lirik motone
nganggo klambi transparan ning seksi jarene
nganti ra kuat elingku ndeloke udhele
diwernani raine nganti koyo bang-jo
ra dipikir karepe opo lek arep dienggo
dasare wong dheso, opo-opo dipekso
akhire kabeh malah dadi rekoso
ancen aneh wong wedok urip nang dunyo
kabeh-kabeh ra ono sing sempurno
tingkah polahe pancen njengkelke
aku ra ngerti opo piye seng dikarepke

tumini lek neng kuto diundang inem
jare ben gaul nek diundang konco-koncone
bola-bali wong wadon kemayu ra ngilo gidahe
ra nduwe isin sak penake udhele dhewe
waktu ijen pamer ben ketok bahenol
nganggo sepatu cetok rok mini rong ireng kempol
mlebu mall ngguya-ngguyu nggarake untu sing ambu jenggol
lanangake ndo ngematke kemekelen nganti ngompol
pacakan menor raine dipermak kandhel
iku lambe ngeseng nganti setengah meter
dasar desho rai gedheg body arem-arem
mekane macak ayu malah dadi serem
ketemu tonggo desho, sebelah omah kono
ndadag rembukan kon bali welinge wong tuwo
inem eh tumini nesu-nesu sak naliko
konangan adhine sing ra adoh soko kuto

e e tumini, meki-meki en nggatheli
lek wes kewengen nganti koyo peri
lek klambenan sing werna-weni
oalah nok kono dang bali nang desho
wong tuwomu lek ngenteni wis yo loro-loro
wis tho, bali nang ndeso
kawino karo kang prapto

tumini merengut, lambene mbesengut
nek pas nesu yen progoyo marmut

* tum diundang romo
kon bali nang desho
ngrabeni kang prapto
nduwe anak lima
longor sedoyo
tum diundang mbokmu, tum diundang mbokmu
[2x]

 

Penutup

OK Google, sekedar pemberitahuan, kami tidak menyediakan download MP3 dari lagu di atas. Untuk konten lain di situs ini yang masih berhubungan, berikut daftar tema-tema yang berkaitan:  lirik lagu tumini,  lirik lagu jahanam,  lirik tumini,

2 Comments

Pingback: | Yustyto's Blog
achmad fitriyan 28 September 2011 Reply

mnta lirik "ayo ngising"….tq