Lirik Langgam Jawa - Nyidam Sari

Lirik "Nyidam Sari" dari Langgam Jawa ini dipublikasikan pada tanggal 13 November 2014 oleh admin dalam katalog Lagu Daerah. Lagu ini diciptakan oleh Andjar Any

 

Lirik Lagu Nyidam Sari

umpomo sliramu sekar melati
aku kumbang nyidam sari (eee aeo)
umpomo sliramu margi wong bagus
aku kang bakal nglewati

sineksen lintange luku semono
janji prasetia ning ati (eee aeo)
tansah sumantar ing netra rinoso
karasa rasaning ndriyo

midero sak jagad raya
paringana wukir lan samudro (eee aeo)
nurhayu lan memanise aku
dadi ati selawase

nalika nira ing ndalu atiku
lamlaman marang sliramu
nganti mati ora bakal lali
lha kae lintange mlaku

umpomo sliramu sekar melati, aku kumbang nyidam sari (eee aeo)
umpomo sliramu margi wong bagus, aku kang bakal nglewati
sineksen lintange luku semono, janji prasetia ning ati (eee aeo)
tansah sumantar ing netra rinoso karasa rasaning ndriyo

midero sak jagad raya, paringana wukir lan samudro (eee aeo)
nurhayu lan memanise aku dadi ati selawase
nalika nira ing ndalu atiku, lamlaman marang sliramu
nganti mati ora bakal lali, lha kae lintange mlaku

 




Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *