Lirik NDX A.K.A - Korban Katresnan

Lirik "Korban Katresnan" dari NDX A.K.A ini dipublikasikan pada tanggal 25 Maret 2016 oleh admin. Lagu ini masih berupa single.

 

Lirik Lagu Korban Katresnan

ciri-ciri mantan yang getun (takon kabar, takon kabar)
siji, takon kabar (yeee)
kedua, ngomong kangen pengen ketemu (huuu)
ke three, khamu ngejak huwe holan (lololololololo)

rosone tresno iki wis ilang
ibarat kembang kabur kanginan
gede ombak nabrak karang
jembar ati nompo kasunyatan
aku iso gawe luweh loro
ketimbang batinku kesikso, aku lungo

pangapurane ora iso mbaleni tresno
ketimbang atiku mati alus, keloro-loro

ilang roso katresnan, sak ikine dadi kenangan
ibarat godong garing sing kabur kanginan
atiku remuk ra karuan (lololololololo)

ati lan batin iki ora iso tok apusi
aku ngampet loro ning njero dodo
atiku jembar koyo segoro

ikhlasno aku nggandeng wong liyo
roso sayange ora nggawe loro
wes rasah nangis, wes rasah ngemis
cukup semene iki dalane
eman-eman kasih sayangku, eman-eman lehku setia
getun kui tibo mburi

pangapurane ora iso mbaleni tresno
ketimbang atiku mati alus, keloro-loro

ilang roso katresnan, sak ikine dadi kenangan
ibarat godong garing sing kabur kanginan
atiku remuk ra karuan (lololololololo)
ati lan batin iki ora iso tok apusi
aku ngampet loro ning njero dodo
atiku jembar koyo segoro

ilang roso katresnan, sak ikine dadi kenangan
ibarat godong garing sing kabur kanginan
atiku remuk ra karuan (lololololololo)
ati lan batin iki ora iso tok apusi
aku ngampet loro ning njero dodo
atiku jembar koyo segoro

 



Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *