Lirik NDX A.K.A - Tresno Ra Bakal Luntur

gambar NDX A.K.A Tresno Ra Bakal Luntur image

Lirik "Tresno Ra Bakal Luntur" dari NDX A.K.A ini dipublikasikan pada tanggal 3 Agustus 2016 oleh admin. Lagu ini masih berupa single.

 

Lirik Lagu Tresno Ra Bakal Luntur

dek, aku tresno banget karo kowe
tapi kok kowe ra gagas aku
tapi tenan dek, tresnoku iki ora bakal luntur
sak lawase dek, sak lawase

kudu piye aku iso ngolehku gedhe tresnamu
tok tarik ulur aku tetap ra mundur
tresno ra bakal luntur

opo kurang roso tresno, sing tak ukir jeroning rogo
kowe kok nyepelekne, malah ndadak nphp
padahal ra kurang-kurang tresnoku mung nggo kowe
wektu bodho lan nyowo kabeh wes tak ikhlaske

kowe ragu-ragu ora nompo awakku
tak ceraki kowe ngadoh gawe loro batinku
yo men aku tetep berjuang kanggo awakmu
mugo wae kowe peka banjur gelem dadi bojoku

sewu dongaku namung kanggo sliramu
mugo biso nompo tresnaku
nanging awakku ra bakal iso
tresno marang wong liyo

kudu piye aku iso ngolehku gedhe tresnamu
tok tarik ulur aku tetap ra mundur, tresno ra bakal luntur
esuk awan bwengi namung biso ngelilakke
sucine tresnaku malah mbok php, kudu kuat atine

wes ora keketung meneh opo sek wes tak wenehku
kasih tulus tresno suci uwes kabeh tok nggo kowe
aku kudu piye lehku ngadepi kowe
nganti aku ra sempet mikir awakku dewe

atimu kok koyo watu sek ra bakal iso lebur
arepo ditetesi udan deres ra bakal mumur
namung sabar lan ikhlas sing biso tak lakoni
mugo wae kowe mbukak ati iso dadi siji

sewu dongaku namung kanggo sliramu, mugo biso nompo tresnaku
nanging awakku ra bakal iso tresno marang wong liyo

kudu piye aku iso ngolehku gedhe tresnamu
tok tarik ulur aku tetap ra mundur, tresno ra bakal luntur
esuk awan bwengi namung biso ngelilakke
sucine tresnaku malah mbok php, kudu kuat atine

dudu maksudku nglarani atimu, durung biso nompo tresnomu
nanging tresnomu sing kanggo aku, saking gdhene neng atimu

aku ngerti tresnomu mung tansah kanggo awakku
nanging arep piye meneh, aku pasrah lan sumeleh
aku mung biso ndungo marang Gusti sing Kuoso
senajan atimu loro nanging kowe sing prasetyo

kudu piye aku iso ngolehku gedhe tresnamu
tok tarik ulur aku tetap ra mundur, tresno ra bakal luntur
esuk awan bwengi namung biso ngelilakke
sucine tresnaku malah mbok php, kudu kuat atine

 



Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *