Lirik NDX A.K.A - Ati Dudu Kos-Kosan

gambar NDX A.K.A Ati Dudu Kos-Kosan (feat. PJR) image

Lirik "Ati Dudu Kos-Kosan" dari NDX A.K.A ini dipublikasikan pada tanggal 3 September 2016 oleh admin. Lagu ini masih berupa single.

 

Lirik Lagu Ati Dudu Kos-Kosan

aku ra nyongko bakal ngene akhire
tresnoku nelongso sendu dadine
ra kepikiran dadi remuk atiku
mingset loro neng dodoku

nangis batinku trenyuh atiku
kelingan loromu neng aku

wes cukup ngapusi aku
wes cukup ngelarani aku
iki ati koyo cor-coran
pura-pura kudu bertahan

aku ra kroso netes eluhku
aku ra ngiro kandas tresnoku
rumangsamu iki kos-kosoan
teko lungo atiku nggo dolanan

kobong isi ati sak bejate janji
loro sing tak rasakke tresno disepeleke
atiku wes kejeron ngelalekke alon-alon
nanging ora iso mergo kebacut tresno

atiki iki nangis, netese koyo grimis
isine roso sayang saiki uwes ilang
aduh dek atiku kelaran

nangis batinku trenyuh atiku
kelingan loromu neng aku

wes cukup ngapusi aku
wes cukup ngelarani aku
iki ati koyo cor-coran
pura-pura kudu bertahan

aku ra kroso netes eluhku
aku ra ngiro kandas tresnoku
rumangsamu iki kos-kosoan
teko lungo atiku nggo dolanan

wes cukup ngapusi aku
wes cukup ngelarani aku
iki ati koyo cor-coran
pura-pura kudu bertahan

aku ra kroso netes eluhku
aku ra ngiro kandas tresnoku
rumangsamu iki kos-kosoan
teko lungo atiku nggo dolanan

 



Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *