Lirik Nella Kharisma - Mendhez Kechu

Lirik Lagu Nella Kharisma Mendhez Kechu

Lirik "Mendhez Kechu" dari Nella Kharisma ini dipublikasikan pada tanggal 9 September 2017 (4 tahun yang lalu) dan diciptakan oleh Bayu G2b.

Lagu ini ada di dalam album The Best of Nella Kharisma yang didistribusikan oleh label Teta Records.

Berikut cuplikan syair nyanyian / teks dari lagunya: "ngopo wong tuwomu ora ngekke restu kanggo tresnoku opo kurang bukti gedene tresnoku opo kurang sugih dadi ora mbok pilih jare lek wes nduwe ninja wes oleh dicinta karo anakmu nyatane mung kechu, ra iso digugu anak karo mboke jebule mung podo wae jare tonggo sebelahmu lek wes nduwe ninja kowe bakal ngeki restu anakmu".

Single lainnya dari Nella Kharisma di antaranya Ku Puja Puja, Ojo Njaluk Pegat (feat. Dory Harsa), Slenco (feat. Dory Harsa), Ono Liyane, dan Dudu Roso Welas.

 
 

Lirik Lagu Mendhez Kechu

ngopo wong tuwomu
ora ngekke restu kanggo tresnoku
opo kurang bukti gedene tresnoku
opo kurang sugih dadi ora mbok pilih

jare lek wes nduwe ninja
wes oleh dicinta karo anakmu
nyatane mung kechu, ra iso digugu
anak karo mboke jebule mung podo wae

jare tonggo sebelahmu lek wes nduwe ninja
kowe bakal ngeki restu anakmu dicinta
tapi syarat tak turuti ra ono sing kurang
setyo bondo tresno ora lali kasih sayang

jebule podo wae anak karo simboke
ra bedo tumindake, bosok kabeh atine
senengane ngejur lek ngomongmu ita itu
janjimu mbok palsu, ra biso digugu

lek ono kalebate kuwi nyuwun ngapunten
dereng sagep nuruti sing dikarepaken
mergo kulo sadar kulo niki sinten
wani nyanding anakmu sing wados temen

aku iki mung wong wadon sing dadi korban katresnan
arep nyanding tresno nanging ora keturutan
mergo wong tuwomu kuwi kakehan tuntutan
ra ngerti lek sak tenane anake geleman

ngopo wong tuwomu
ora ngekke restu kanggo tresnoku
opo kurang bukti gedene tresnoku
opo kurang sugih dadi ora mbok pilih

jare lek wes nduwe ninja
wes oleh dicinta karo anakmu
nyatane mung kechu, ra iso digugu
anak karo mboke jebule mung podo wae

wes tak mundur teratur timbange atiku sing ajur
ngarepke tresnomu, restune wong tuwomu
ancen dasare kowe mendhez kechu, senengane … bondoku
pisan wes entuk aku mbok tinggal mlayu

mesakke awakmu sing wes dadi korbane wong tuwo
mergo mbokmu edan bondo kowe adol rupo
rupamu pancen bagus sayange tukang kechu
opo pancen watak turunan soko si mbokmu
nek pase angsal kulo ajeng nyanding sliramu
insyaallah bakal tak gawe mulyo uripmu
la nek kowe ngechu amung nambahi dusomu
mending kowe terimo aku dadi pendampingmu

ngopo wong tuwomu
ora ngekke restu kanggo tresnoku
opo kurang bukti gedene tresnoku
opo kurang sugih dadi ora mbok pilih

jare lek wes nduwe ninja
wes oleh dicinta karo anakmu
nyatane mung kechu, ra iso digugu
anak karo mboke jebule mung podo wae

 

FAQ

Siapakah yang menciptakan single Kechu Mendhez?

Yang menciptakan adalah Bayu G2b.

Label / channel manakah yang merilis / mendistribusikan single Kechu Mendhez?

Yang merilis / mendistribusikan adalah Teta Records.

Penutup

OK Google, sekedar pemberitahuan, kami tidak menyediakan download MP3 dari lagu di atas. Untuk konten lain di situs ini yang masih berhubungan, berikut daftar tema-tema yang berkaitan: , ,  lirik lagu mendez kechu,  lirik mendez kechu,  lirik lagu mendes kecu,  lirik lagu mendez kecu,  Lirik lagu mendez, #