Lirik Nella Kharisma - Nduk

Lirik Lagu Nella Kharisma Nduk

Lirik "Nduk" dari Nella Kharisma ini dipublikasikan pada tanggal 9 September 2017 (4 tahun yang lalu).

Lagu ini ada di dalam album The Best of Nella Kharisma yang didistribusikan oleh label Teta Records.

Berikut cuplikan syair nyanyian / teks dari lagunya: "nduk rungokno jerit tangis atiku aku nelongso amergo mbok tinggal lungo saikine wes cidro, loro sakjroning dodo tresnoku wes luntur mergo sliramu nduk nopo biyen kowe nompo tresnoku nek niatmu amung ngelarani atiku kowe mblenjani janji tresnoku ingkang suci janji setyomu jebul mung ngapusi sayang ngopo kowe tego ninggal aku lungo jare arep setyo".

Single lainnya dari Nella Kharisma di antaranya Ku Puja Puja, Ojo Njaluk Pegat (feat. Dory Harsa), Slenco (feat. Dory Harsa), Ono Liyane, dan Dudu Roso Welas.

 
 

Lirik Lagu Nduk

nduk rungokno jerit tangis atiku
aku nelongso amergo mbok tinggal lungo
saikine wes cidro, loro sakjroning dodo
tresnoku wes luntur mergo sliramu

nduk nopo biyen kowe nompo tresnoku
nek niatmu amung ngelarani atiku
kowe mblenjani janji tresnoku ingkang suci
janji setyomu jebul mung ngapusi

sayang ngopo kowe tego ninggal aku lungo
jare arep setyo nganti tekan tuwo
sak tenane aku iki salah opo
nganti awakmu gawe ati cidro

jare susah seneng kowe bakal ngelakoni
ngenteni awakku sing lagi golek rejeki
yen pancen dalane ngene dewe kudu trimo
ora malah lungo gawe cidro ning dodo

kabeh masalah sak tenane biso dirembug
ora sok mutusi nggo emosi …
kowe njaluk opo meski tak turuti
mbuh kepriye carane aku sing ngelakoni
kowe buktine aku tresno mung sliramu
rogo nganti remuk sing penting seneng atimu
sak abot-abote pacobaning ning uripku
luwih abot nek aku kelangan sliramu

nduk rungokno jerit tangis atiku
aku nelongso amergo mbok tinggal lungo
saikine wes cidro, loro sakjroning dodo
tresnoku wes luntur mergo sliramu

nduk nopo biyen kowe nompo tresnoku
nek niatmu amung ngelarani atiku
kowe mblenjani janji tresnoku ingkang suci
janji setyomu jebul mung ngapusi

nek iki wes niatmu ninggalke aku
bakal tak tompo sak ikhlase atiku
senadyan ati isih pengen nyanding sliramu
nanging aku iso opo nggo nyanding awakmu
aku mung wong lanang ora guno
ra biso ngelayakke wanito sing tak tresno
aku njaluk ngapuro

awakku abot lek aku ngelakoni
ibarate langit tanpo bintang bakal sepi
nikah janji pelaminan wes ra ono arti
mung ono kesiso janur garing dadi saksi
amung siji penjalukku pujaan atiku
ojo lali kowe tau ono ning uripku
kabeh tak pasrahke ing lambat cepete wektu
sak tenane aku isih ngarepke sliramu

nduk rungokno jerit tangis atiku
aku nelongso amergo mbok tinggal lungo
saikine wes cidro, loro sakjroning dodo
tresnoku wes luntur mergo sliramu

nduk nopo biyen kowe nompo tresnoku
nek niatmu amung ngelarani atiku
kowe mblenjani janji tresnoku ingkang suci
janji setyomu jebul mung ngapusi

 

FAQ

Label / channel manakah yang merilis / mendistribusikan single Nduk?

Yang merilis / mendistribusikan adalah Teta Records.

Penutup

OK Google, sekedar pemberitahuan, kami tidak menyediakan download MP3 dari lagu di atas. Untuk konten lain di situs ini yang masih berhubungan, berikut daftar tema-tema yang berkaitan: , ,  lirik lagu nduk,  Lirik Nduk,  lirik lagu nduk nella kharisma,  lirik lagu nella kharisma nduk,  nduk lirik, #