Lirik Pendhoza - Kangen

Lirik Lagu Pendhoza Kangen

Lirik "Kangen" dari Pendhoza ini dipublikasikan pada tanggal 17 Juni 2017 (4 tahun yang lalu).

Lagu ini ada di dalam album Pendhoza yang didistribusikan oleh label Opera Swara Genta.

Berikut cuplikan syair nyanyian / teks dari lagunya: "ben dino aku ngrasake loro loro ning jero dodo sing tak tresnani lungo tekan saiki aku ra bakal lali karo sliramu kuwi sing tresnani tekan saiki ibarate ra dimasak dadi bubur uripku saiki malah tambah ajur padahal kabeh uwis tak tinggalke mung dinggo kowe layake godhong sing lagi keterpa angin uripku saiki lali monthang-manthing ora".

Single lainnya dari Pendhoza di antaranya Resiko Orang Sabar, Ninggal Janji, Dudu Pilihane, Ngeliyo, dan Tulisan Ati.

 
 

Lirik Lagu Kangen

ben dino aku ngrasake loro
loro ning jero dodo sing tak tresnani lungo
tekan saiki aku ra bakal lali
karo sliramu kuwi sing tresnani tekan saiki

ibarate ra dimasak dadi bubur
uripku saiki malah tambah ajur
padahal kabeh uwis tak tinggalke mung dinggo kowe

layake godhong sing lagi keterpa angin
uripku saiki lali monthang-manthing
ora ono tujuan sing penting aku iso mangan

ning endi kowe lungo ra ngabari
sayang aku kangen bener

nangis nangis ning atiku
nalikane kowe ninggal aku
netes tumetes eluhku
nalikane kowe pamit karo aku

aku iki kangen tenan tresnaku iki beneran
ojo tok pikir ngapusi kabeh iki seko ati
yo mung siji aku njaluk kowe iso ngerti
kahananku sing saiki

ning endi kowe lungo ra ngabari
sayang aku kangen bener

nangis nangis ning atiku, nalikane kowe ninggal aku
netes tumetes eluhku, nalikane kowe pamit karo aku
nangis nangis ning atiku, nalikane kowe ninggal aku
netes tumetes eluhku, nalikane kowe pamit karo aku

 

FAQ

Label / channel manakah yang merilis / mendistribusikan single Kangen?

Yang merilis / mendistribusikan adalah Opera Swara Genta.

Penutup

OK Google, sekedar pemberitahuan, kami tidak menyediakan download MP3 dari lagu di atas. Untuk konten lain di situs ini yang masih berhubungan, berikut daftar tema-tema yang berkaitan: , ,  pendhoza kangen,  nangis nangis ning atiku nalikane kowe ninggal aku,  lirik lagu pendhoza kangen,  lirik kangen pendhoza,  lirik lagu kangen pendhoza,