Katalog Lirik Lagu Pendhoza

Berikut ini adalah daftar lagu yang pernah dibawakan oleh penyanyi / band Pendhoza, baik dalam bentuk single maupun album. Klik pada judul lagu yang bersangkutan untuk melihat lirik serta media lain yang berhubungan (video klip, MP3, ringtone, RBT/NSP, dan sebagainya) dengan tembang tersebut, atau klik di sini untuk melihat galeri video artis yang bersangkutan.

Pendhoza – Pokemon (Pokoke Move On) (feat. Apsari Barbie)

sejatine aku isih tresno awakmu / jare tresno aku kok aku mbok sio-sio / pancen iki salahku, aku sing ninggal awakmu / opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi / tak ikhlasno mugo ati uwis gelo / pokemon pokoke move on ati iki isih tresno marang sliramu

Pendhoza – Aku Cah Kerjo (feat. Sasha Anezkha)

aku lagi pengen mikir kerjo / tak jaluk kowe ojo keloro-loro dek tresnaku mung siji kowe / langit bumi kang dadi seksine / wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi / kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki dongakno lakuku ngayahi kewajibanku / wes dadi kahanan aku lungo adoh paran

Pendhoza – Wes Oleh Gantine (feat. ACW Star & Ayu Talita)

tak kunjung padam cintamu hilang / sejak ini tak ada kabarmu sabar sabar neng ati, wes loro batin iki / mugo Gusti maringi aku oleh pengganti sing apik lan gemati, ra koyo kowe kuwi / cidro cidro neng ati, mugo aku oleh ganti kangmas opo lali, karo aku ra kelingah

Pendhoza – Getun (Masa Lalu)

kabeh mau amergo jalaran / yo mung kowe sing neng ati, susah seneng tekan mati / rupamu ancen polosan, aku coba tetep krasan nanging kok godaan teko, aku seneng ro wong liyo / gawe aku mati alus, kowe saiki ra ngurus getun kuwi tibo mburi, ora bakal tibo ngarep