Lirik Pendhoza - Konco Tegel

Lirik Lagu Pendhoza Konco Tegel

Lirik "Konco Tegel" dari Pendhoza ini dipublikasikan pada tanggal 22 Juni 2017 (4 tahun yang lalu).

Lagu ini ada di dalam album Pendhoza yang didistribusikan oleh label Opera Swara Genta.

Berikut cuplikan syair nyanyian / teks dari lagunya: "pancene kowe kuwi konco kentel nanging ngopo bojoku tok sliding tekel pancene kowe kuwi konco kentel nanging ngopo bojoku tok sliding tekel ora mikir yen aku seneng tenanan la kok kowe sing kedanan jur mbok pangan di belakang tanpo kondo kowe lungo malah lungo ro bojoku hei dasar konco ra payu sifatmu kok ora mutu".

Single lainnya dari Pendhoza di antaranya Resiko Orang Sabar, Ninggal Janji, Dudu Pilihane, Ngeliyo, dan Tulisan Ati.

 
 

Lirik Lagu Konco Tegel

pancene kowe kuwi konco kentel
nanging ngopo bojoku tok sliding tekel

pancene kowe kuwi konco kentel
nanging ngopo bojoku tok sliding tekel
ora mikir yen aku seneng tenanan
la kok kowe sing kedanan jur mbok pangan di belakang

tanpo kondo kowe lungo malah lungo ro bojoku
hei dasar konco ra payu sifatmu kok ora mutu
ning ngarepku kuwi apik jebul bojoku mbok bribik
opo ra ono sing liyo nganti bojoku meh tok pek

wedoke yo ora mutu modal lambe ita itu
kowe minggat ro koncoku, ngakune karo ibumu
dilalahe aku ngerti ning ngarepe moto iku
jebule kowe indehoi mbok kiro aku ra ngerti

pancene kowe kuwi konco kentel
nanging ngopo bojoku tok sliding tekel
ora mikir yen aku seneng tenanan
la kok kowe sing kedanan jur mbok pangan di belakang

yo wes kabeh iki mugo wae ono hikmahe
aku ra popo kowe karo koncoku dewe
tetep sante senadyan ati iki loro rasane
rasah sambat rasah susah kudu kuat atine

mugo kowe iso dadi pasangan sing romantis
sedadyan uripmu susah nelongso ngenes lan miris
yo wes aku tak golek gantine sing luwih modis
… mantan temanku kuwi sing lambene lamis-lamis

tak lilakno senadyan batin ra trimo
isaku mung misuh, kekancan saiki musuh
sori aku wes dudu koncomu maneh
mergone polahmu sing gawe aku ro kowe dadi …

pancene kowe kuwi konco kentel
nanging ngopo bojoku tok sliding tekel
ora mikir yen aku seneng tenanan
la kok kowe sing kedanan jur mbok pangan di belakang

pancene kowe kuwi konco kentel
nanging ngopo bojoku tok sliding tekel
ora mikir yen aku seneng tenanan
la kok kowe sing kedanan jur mbok pangan di belakang

 

FAQ

Label / channel manakah yang merilis / mendistribusikan single Tegel Konco?

Yang merilis / mendistribusikan adalah Opera Swara Genta.

Penutup

OK Google, sekedar pemberitahuan, kami tidak menyediakan download MP3 dari lagu di atas. Untuk konten lain di situs ini yang masih berhubungan, berikut daftar tema-tema yang berkaitan: , ,  lirik konco tegel,  pendhoza konco tegel,  lirik lagu konco tegel,  konco tegel,  lirik lagu pendhoza konco tegel,