Lirik Pendhoza - Pokemon (Pokoke Move On)

Lirik Lagu Pendhoza Pokemon (Pokoke Move On)

Lirik "Pokemon (Pokoke Move On)" dari Pendhoza ini dipublikasikan pada tanggal 3 September 2016 (6 tahun yang lalu).

Belum ada info detil tentang single ini.

Berikut cuplikan syair nyanyian / teks dari lagunya: "sejatine aku isih tresno awakmu / jare tresno aku kok aku mbok sio-sio / pancen iki salahku, aku sing ninggal awakmu / opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi / tak ikhlasno mugo ati uwis gelo / pokemon pokoke move on ati iki isih tresno marang".

Single lainnya dari Pendhoza di antaranya Ngene Banget, Resiko Orang Sabar, Ninggal Janji, Dudu Pilihane, dan Ngeliyo.

 
 

Lirik Lagu Pokemon (Pokoke Move On)

mas aku njaluk sing gede pangapuramu
sejatine aku isih tresno awakmu
tak akoni pancene aku sing kleru
ojo lungo kangmas, pancen aku sing salah

cukup semene wae anggonku ngerasake
ngerasake sliramu sing malah nyepeleke
jare tresno aku kok aku mbok sio-sio
polah sak penakmu gawe atiku tambah gelo

kangmas dudu atiku gawe gelo atimu
pancen iki salahku, aku sing ninggal awakmu
netes weluh iki mergo kangen marang kowe
opo kowe ngerasake opo sing tak rasakke

duh dek aku wes lali
nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
sori aku ra sudi

aduh deh aku wes loro
tak ikhlasno mugo ati uwis gelo
timbang aku gejeron mendingan aku move on
pokemon pokoke move on

ati iki isih tresno marang sliramu
jembarno pangapuramu kanggo awakku
snajan dirimu bacut cidro lan kejeron
kangmas mbok balio neng aku, kowe ojo move on

neng ati rasane nyesek soyo tenanan
anggonku ngerasake nganti koyo uwong edan
saben mbengin yawang fotomu dadi kelingan
nalikane aku ro kowe foto selfie bebarengan

getun ati iki yen uwes ngapusi
salahmu dewe mergo kowe sing njalari
pancen salah tak akoni aku salah
uwes gawe loro wes gawe uripku bubrah

duh dek aku wes lali
nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
sori aku ra sudi

aduh deh aku wes loro
tak ikhlasno mergo ati uwis gelo
timbang aku gejeron mendingan aku move on
pokemon pokoke move on

duh dek aku wes lali
nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
sori aku ra sudi

aduh deh aku wes loro
tak ikhlasno mugo ati uwis gelo
timbang aku gejeron mendingan aku move on
pokemon pokoke move on

 
 
 

Video Klip

Oke, berikut ini adalah video klip dari lagu "Pokemon (Pokoke Move On)" yang dinyanyikan oleh Pendhoza. Video ini berasal dari Youtube dimana hak cipta adalah milik Youtube dan/atau pemilik video yang bersangkutan. Selamat menikmati!

 

Penutup

OK Google, sekedar pemberitahuan, kami tidak menyediakan download MP3 dari lagu di atas. Untuk konten lain di situs ini yang masih berhubungan, berikut daftar tema-tema yang berkaitan: , ,  lirik lagu pokemon,  lirik pokemon,  lirik lagu pokemon pokoke move on,  lirik pokok e kowe,  lirik lagu pokoke move on,