Lirik SukirGenk - Cenk-Cenk Po

Lirik Lagu SukirGenk Cenk-Cenk Po

Lirik "Cenk-Cenk Po" dari SukirGenk ini dipublikasikan pada tanggal 10 November 2014 (8 tahun yang lalu) dan diciptakan oleh Erick Sukirgenk.

Belum ada info detil tentang single ini.

Berikut cuplikan syair nyanyian / teks dari lagunya: " karo bapak ibumu tak omongne opo enekku / cenk cenk po kuwi jare wong tuamu nganti tekane patiku ora mungkin lali / tak terusne paling ujung-ujunge atiku ajor ajor ajor ajor mumur golek utangan tonggo nggo mangkat neng jakarta / kowe ninggal aku mergo dijodohne wong tuamu, kae sing rupone koyo cenk cenk po kuwi jare wong".

Single lainnya dari SukirGenk di antaranya Bandara Wonogiri, Aku Padamu (feat. Ariny), Sambel Teri, Diundang Diusir, dan Wani Jujur.

 
 

Lirik Lagu Cenk-Cenk Po

sepiro lawase aku kenal karo kowe
wong ayu anake guru marakne raiso turu
aku sadar wong tuamu ora bakalan setuju
duwe mantu mlarat bondo pengangguran koyo aku

aku niat nekat mangkat dolan neng omahmu
rencanaku kuwi among njaluk dungo lan pangestu
karo bapak ibumu tak omongne opo enekku
jare bapakmu kabeh wong lanang kuwi koyo asu asu asu asu

cenk cenk po kuwi jare wong tuamu
cenk cenk po kuwi jare wong tuamu
cenk cenk po kuwi jare wong tuamu
cenk cenk po kuwi jare wong tuamu

nganti tekane patiku ora mungkin lali
opo sing wis diucapne karo wong tuamu kuwi
mbok nganti kejegor sumur aku ora bakal mundur
tak terusne paling ujung-ujunge atiku ajor ajor ajor ajor mumur

golek utangan tonggo nggo mangkat neng jakarta
idep idep ngedu nasib mugo kabul cita-cita
durung nganti entuk hasil aku wis kok tinggal mlayu
kowe ninggal aku mergo dijodohne wong tuamu, kae sing rupone koyo

cenk cenk po kuwi jare wong tuamu
cenk cenk po kuwi jare wong tuamu
cenk cenk po kuwi jare wong tuamu
cenk cenk po kuwi jare wong tuamu

jiwa seniman kuwi ora iso diatur
padahal bandane seniman ora iso diukur
wong tuamu mripate nyawang aku kuwi mung nganggur
otakmu sarjana pikiranmu isik mambu kencur kencur kencur kencur

saben dinane yen kelingan mataku mbrebes
awakku tambah kuru rambutku rontok mergo stres
pait roso atiku ngluwihi pait godong kates
wong tuomu mrenges njodohne kowe karo pns, kae sing rupane koyo

cenk cenk po kuwi jare wong tuamu
cenk cenk po kuwi jare wong tuamu
cenk cenk po kuwi jare wong tuamu
cenk cenk po kuwi jare wong tuamu

cenk cenk po kuwi jare wong tuamu
cenk cenk po kuwi jare wong tuamu
cenk cenk po kuwi jare wong tuamu
cenk cenk po kuwi jare wong tuamu yooo mannn

 

FAQ

Siapakah yang menciptakan single Po Cenk-Cenk?

Yang menciptakan adalah Erick Sukirgenk.

Penutup

OK Google, sekedar pemberitahuan, kami tidak menyediakan download MP3 dari lagu di atas. Untuk konten lain di situs ini yang masih berhubungan, berikut daftar tema-tema yang berkaitan: , ,  Lirik lagu sukirgenk,  erick sukir genk cenk cenk po,  cenk cenk po,