Lirik SukirGenk - Mampir Ngombe

gambar SukirGenk Mampir Ngombe image

Lirik "Mampir Ngombe" dari SukirGenk ini dipublikasikan pada tanggal 9 November 2014 oleh admin. Lagu ini diciptakan oleh Erick SukirGenk dan masih berupa single.

 

Lirik Lagu Mampir Ngombe

pancen bener jarene wong tuo
uwong urip yo mung mampir ngombe
nanging podo keliru nek ngartekne
malah ngombe ciu vodka sak botole

yen urip ning dunyo jo podo ngresulo
kok podo ra wedi sing kuoso duko
tingkatno amalmu ugo ibadahmu
mesti resik ati ugo pikiranmu

neng kene kutoku kuto wonogiri
sing wedok ayu lanange edipeni
dadio satrio jo seneng ngapusi
lurusno mlakumu jujur lan setiti

pamit arep metu jare tuku pulsa
malah tuku ciu mendem ono plasa
sing mabuk ra ngerti yen ono razia
digrebeg polisi nginep neng penjara

pancen bener jarene wong tuo
uwong urip yo mung mampir ngombe
nanging podo keliru nek ngartekne
malah ngombe ciu vodka sak botole

yen urip ning dunyo jo podo ngresulo
kok podo ra wedi sing kuoso duko
tingkatno amalmu ugo ibadahmu
mesti resik ati ugo pikiranmu

neng kene kutoku kuto wonogiri
sing wedok ayu lanange edipeni
dadio satrio jo seneng ngapusi
lurusno mlakumu jujur lan setiti

pamit arep metu jare tuku pulsa
malah tuku ciu mendem ono plasa
sing mabuk ra ngerti yen ono razia
digrebeg patroli nginep neng penjara

pancen bener jarene wong tuo
uwong urip yo mung mampir ngombe
nanging podo keliru nek ngartekne
malah ngombe ciu vodka sak botole

pancen bener jarene wong tuo
uwong urip yo mung mampir ngombe
nanging podo keliru nek ngartekne
malah ngombe ciu vodka sak botole
botol tole tole tole tole tole botole

 



Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *