Lirik SukirGenk - Opo Gunane

gambar SukirGenk Opo Gunane image

Lirik "Opo Gunane" dari SukirGenk ini dipublikasikan pada tanggal 8 November 2014 oleh admin. Lagu ini diciptakan oleh Erick SukirGenk dan masih berupa single.

 

Lirik Lagu Opo Gunane

saben wektu ngajak padu
po wis ra sayang aku
peh aku ora nuruti
banjur trus kok nesoni

minggu wingi njaluk klambi
saiki ali-ali
kuatku tuku peniti
ohh my love i am sorry

suwe-suwe yen tak pekso atiku keloro-loro
ra kuat ngladeni atimu, nuruti kekarepanmu

opo gunane pacaran karo kowe
opo gunane duwe yank koyo kwe
marai bangkrut tresnamu koyo entut
duitku mabrut bondoku nganti kukut

saben wektu ngajak padu po wis ra sayang aku
peh aku ora nuruti, banjur trus kok nesoni
minggu wingi njaluk klambi, saiki ali-ali
kuatku tuku peniti oh my love i am sorry

suwe-suwe yen tak pekso atiku keloro-loro
ra kuat ngladeni atimu, nuruti kekarepanmu

opo gunane pacaran karo kowe
opo gunane duwe yank koyo kwe
marai bangkrut tresnamu koyo entut
duitku mabrut bondoku nganti kukut

ayo woyo (woyo) mekso ora (ora) ora woyo (woyo) ora kroso
ora ngentut (ngentut) ngentut ora (ora) ora ngentut (ngentut) ora lego
ayo ngentut (ngentut) ngentut ora (ora) ayo ngentut (ngentut) ora popo, yo ben lego

 



Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *