Lirik SukirGenk - Rencho

gambar SukirGenk Rencho image

Lirik "Rencho" dari SukirGenk ini dipublikasikan pada tanggal 9 November 2014 oleh admin. Lagu ini diciptakan oleh Erick SukirGenk dan masih berupa single.

 

Lirik Lagu Rencho

pisanan aku pengen kenalan
koncone bojone kancaku jan ayu tenan
kepindo aku dadi gregetan
pendekatan mugo aku ndang cepet dadian yo man

asline aku eneng sing nduwe
sewalike jebul dekne yo eneng sing ndue
ra popo penting podo ngertine
main mburi njogo ati siji lan sijine

aku wes kadung tresno
nanging keloro-loro

rencho roncenen atiku, rencho ukiren katresnanku
ojo kondho-kondho karo bojomu yen aku main mburi karo sliramu
rencho tak tunggu tekamu, rencho tak tunggu jawabanmu
ojo lali karo lagune mas tony, hidup ini yang penting hepi
don't worry, don't worry, yo man

asline aku eneng sing nduwe
sewalike jebul dekne yo eneng sing ndue
ra popo penting podo ngertine
main mburi njogo ati siji lan sijine

aku wes kadung tresno
nanging keloro-loro

rencho roncenen atiku, rencho ukiren katresnanku
ojo kondho-kondho karo bojomu yen aku main mburi karo sliramu
rencho tak tunggu tekamu, rencho tak tunggu jawabanmu
ojo lali karo lagune mas tony, hidup ini yang penting hepi
don't worry, don't worry, don't worry, worry

 



Download Lirik Lagu

Download teks lagu di atas langsung ke PC / HP kamu (format PDF) dengan cara mengklik tombol PDF berikut ini: Download PDF

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *